Cum arată bărbatul de care este îndrăgostită DJ WANDA? Au o relaţie de un an

Publicat: 13/11/2016 | 18:07
Cum arată bărbatul de care este îndrăgostită DJ WANDA? Au o relaţie de un an

Mereu optimistă, zâmbitoare şi plină de energie, aşa putem să o descriem pe Dj Wanda, care fără doar şi poate, este o nonconformistă.

Cu toate că este o împătimită a călătorilor, Dj Wanda a trecut şi prin mai multe momente neplăcute de când călătoreşte. “S-a întâmplat frecvent să îmi pierd bagajele sau o dată era chiar să pierd avionul. M-au strigat în aeroport la check-in, iar eu eram foarte obosită şi aveam şi căştile şi am adormit. Noroc că cineva a venit la mine să îmi spună. O altă păţanie este când am mers grăbită la aeroport pentru că eram convinsă că voi pierde avionul şi avionul pleca a doua zi. Am mai şi plâns în taxi şi îl rugam pe şofer să meargă mai repede să nu cumva să pierd avionul”, a spus ea pentru revista Spy. 

Dj Wanda se iubeşte de un an cu un tânăr de origine germană
Dj Wanda se iubeşte de un an cu un tânăr de origine germană

Când vine vorba despre a călători, Dj Wanda este foarte cumpătată. “Nu sunt genul de persoană care pleacă cu multe bagaje după ea. În general, am între 18 şi 22 de zboruri pe lună, deci sunt foarte organizată”, a mai spus ea.

În momentul de faţă, Dj Wanda este foarte fericită şi asta pentru că de un an se iubeşte cu un tânăr originar din Germania, de care se declară foarte îndrăgostită.

Citește și...