DELIA a răbufnit, după ce a fost criticată pentru ultimul său videoclip în care apare c-o păpuşă gonflabilă: „Nu-s nici mă-ta…“

Publicat: 05/08/2016 | 14:57
DELIA a răbufnit, după ce a fost criticată pentru ultimul său videoclip în care apare c-o păpuşă gonflabilă: „Nu-s nici mă-ta…“

Cântăreaţa Delia Matache e cunoscută pentru modul său nonconformist, care cu siguranţă nu îi lipseşte atunci când urcă pe scenă sau când lansează vreo piesă nouă.

După ce a lansat videoclipul piesei „1234 (Unde dragoste nu e)“, Delia a primit o serie de critici pe reţelele sociale din partea fanilor, care îi reproşau faptul că imaginile au conotaţii care duc cu gândul spre filmele pentru adulţi. Asta şi din pricina faptului că artista apare în respectivul videoclip alături de o păpuşă gonflabilă, iar din acesta nu lipsesc nici scenele sexy.

Imediat după ce a văzut că este aspru criticată de către fani pentru clipul acestei piese, Delia pare să fi răbufnit, asta deoarece le-a dedicat un articol – scris integral de ea – tuturor celor care i-au transmis reacţii negative.

„Bună! Sunt Delia şi nu mă ocup cu educaţia ta! Nu-s nici mă-ta, nu-s nici tac-tu, nu-ţi sunt diriginte şi în niciun caz profa de religie! Tu mămico ţine-ţi pruncul “ocupat” ! Ţine-l departe de MTV, de internet şi alte nenorociri care-l pot afecta emoţional pe minorul în cauza. MTV-ul nu va intră în casă cu forţă, mami! Scoate cablul, mami! Du-l la teatru, mami! Ai opţiuni destule, mămico!

Creşte-ţi odrasla după bunul plac, dar nu da vină, scumpă mama, pe playlistul de la radio! Radioul e opţional mami! Nu vă ţine nimeni “ostatici” în faţa unui post de muzică.“, e doar o parte din „dedicaţia“ Deliei pentru cârcotaşi.