Emoţii mari pentru CRISTINA SPĂTAR, în prima zi de şcoală: „Am mai…“

Publicat: 12/09/2016 | 18:50

Chit că e o cântăreaţă cât se poate de importantă, având un program destul de încărcat, Cristina Spătar nu a renunţat, în această zi de luni, la poate cea mai importantă activitate a sa, cea de mamă.

Aşa că, fără să stea pe gânduri, Cristina Spătar şi-a însoţit cei doi copii, la ceremoniile de deschidere a noului an şcolar a fiecăruia dintre micuţii săi. Emoţionată, cântăreaţa de R&B a făcut publice şi câteva imagini de la acest eveniment important, pe care le-a postat pe contul său de Facebook.

Prima zi de şcoală şi de grădiniţă. Am mai crescut, nu-i aşa?“, a fost mesajul Cristinei Spătar, care a însoţit imaginile postate pe reţeaua socială. Mai mult, nu a trecut mult până când fanii „Reginei R&B“ au reacţionat la respectivele fotografii, aşa că i-au lăsat Cristinei Spătar o sumedenie de comentarii, dar şi aproape 3 mii de aprecieri.

Cristina Spătar a avut mari emoţii în prima zi de şcoală a micuţilor ei
Cristina Spătar a avut mari emoţii în prima zi de şcoală a micuţilor ei

„Mult succes! Un an foarte bun, atât pentru pitici, cât şi pentru mamică“ sau „Succes, îngeraşi!“, au fost doar o parte dintre comentariile primite de vedetă.

Citește și...