Familia ”Zânei” se află într-o situaţie penibilă. I-a ”scăpat” 300 de milioane surorii Andreei Marin şi acum plânge după bani!

Publicat: 10/12/2016 | 00:38
Familia ”Zânei” se află într-o situaţie penibilă. I-a ”scăpat” 300 de milioane surorii Andreei Marin şi acum plânge după bani!

Dacă Andreea Marin are acum ghinion în dragoste, aflându-se în plin divorţ de Tuncay, nu se poate spune despre sora ei că ar avea noroc la bani, ci dimpotrivă. Sora ”Zânei” a avut o serie de neplăceri în afaceri în trecut, a ratat deja două investiţii şi a ajuns şi datoare. Acum, ea este executată silit pentru restituirea unei sume importante către o persoană, şi anume un împrumut.(Parfumuri noi şi cosmetice doar pe Parfumeria.ro, siteul de shopping nr. 1 al vedetelor).

Totul a început în luna septembrie 2015, când Cristina Chiser şi soţul ei, Robert, au împrumutat în mod legal, pe baza unui contract, o sumă de bani de la o persoană fizică, pe nume Robert Cupă. Suma împrumutată, menţionată în contract a fost de 29.500 de lei, la care se adăuga dobânda legală până la scadenţă. Sora Andreei Marin şi soţul acesteia nu au reuşit însă rambursarea împrumutului, astfel că persoana care i-a creditat s-a adresat judecătorilor. În urmă cu câteva zile, magistraţii Judecătoriei Sectorului 2 au admis cererea de executare silită a soţilor, înaintată de creditor, dispunând recuperarea sumelor datorate, arată termene.ro.

Cristina Chiser şi soţul ei au rămas din nou datori
Cristina Chiser şi soţul ei au rămas din nou datori

Potrivit deciziei judecătoreşti, la împrumut se adaugă valoarea dobânzii, respectiv 844 lei, ”reprezentând dobânda legală pentru perioada 09.11.2015 – 23.08.2016 şi dobânda legală în continuare până la achitarea integrală a debitului principal” dar şi cheltuielie de judecată, în sumă de 4170 lei. Cristina şi soţul ei, Robert, mai au însă o şansă, pentru că decizia de la Judecătoria Sectorului 2 nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Nu este prima veste proastă primită de sora Andreei Marin în ultimii ani. Cristina Chiser şi soţul ei şi-au încercat norocul în mai multe afaceri care au fost sortite eşecului. Mai întâi şi-au deschis o pizzerie în centrul Capitalei, pe care au fost nevoiţi să o închidă, iar apoi un alt local, la care au tras obloanele în 2014. Soţii Chiser au acumulat datorii de 15.000 de euro către proprietara spaţiului unde a funcţionat pizzeria, situaţie care s-a lăsat, de asemenea, cu o executare silită. (Gabriel Niculescu)

Citește și...