IULIA VÂNTUR şi SALMAN KHAN, împreună la un eveniment monden, după ce s-a zvonit că s-au despărţit!

Publicat: 21/12/2016 | 18:18

Iulia Vântur trece printr-o perioadă fericită, după ce vedeta şi-a lansat un album musical în hindi. Deşi relaţia cu Salman Khan este în continuare un adevărat mister, zvonindu-se în presa indiană că cei doi s-au despărţit, iar acum sunt doar buni prieteni, Iulia se declară o femeie împlinită.

Relaţia dintre Salman Khan şi frumoasa prezentatoare Iulia Vântur este în continuare un adevărat mister. Deşi nici unul dintre ei nu a confirmat că sunt împreună, sursele, dar şi fotografiile susţineau altceva. Iulia Vântur nu pierde vremea în India şi face tot ce-i stă în putere pentru a-şi face un nume şi a le câştiga simpatia oamenilor lui Salman Khan. Blonda trage din greu şi munceşte chiar şi în weekend pentru a obţine rezultatele mult dorite.

Iulia şi Salman s-au ferit să fie fotografiaţi împreună, după ce s-a zvonit că povestea lor de iubire s-a încheiat.
Iulia şi Salman s-au ferit să fie fotografiaţi împreună, după ce s-a zvonit că povestea lor de iubire s-a încheiat.

Zilele acestea, Iulia s-a aflat pe aceeaşi scenă cu Salman Khan, în cadrul unui eveniment extrem de important pentru vedetele de la Bollywood, acolo unde a susţinut un recital ce a conţinut fix piesele care l-au făcut celebru pe bărbatul care i-a cucerit inima româncei. Chiar dacă, în urmă cu câteva luni, presa indiană vuia atunci când a apărut zvonul că îndrăgitul cuplu s-a destrămat, iată că speranţele fanilor s-au reaprins, fiindcă cei prezenţi în sală au declarat că gesturile celor i-au dat de gol şi că par să fie mai îndrăgostiţi ca niciodată.

(Georgiana Laciu)

Citește și...