MĂDĂLIN IONESCU şi CRISTINA ŞIŞCANU, cei mai eleganţi naşi la nunta unui cântăreţ celebru! FOTO cu cei doi în „acţiune“

Publicat: 11/07/2016 | 13:13

Ziua de duminică a fost una importantă pentru vedeta TV Mădălin Ionescu, dar şi pentru soţia sa, Cristina Şişcanu, asta fiindcă cei doi au avut un rol cât se poate de important, şi anume cel de naşi.

Mădălin Ionescu alături de soţia sa, Cristina Şişcanu, au jucat rolul de naşi în urmă cu o zi, atunci când i-au cununat pe cântăreţul Phelipe şi aleasa inimii sale, Anca. Cei doi naşi au purtat ţinute elegante, iar Cristina Şişcanu şi-a schimbat de câteva ori rochiile pe tot parcursul marelui eveniment. De asemenea, evenimentul a ajuns şi pe o reţea socială, asta deoarece Mădălin Ionescu a ţinut un „Live“ pe Facebook de la nunta celor doi. De asemenea, Cristina Şişcanu pare să fi fost vedeta marelui eveniment, asta după ce s-a afişat prima dată într-o rochie de culoare roz, croită dintr-un material vaporos, iar mai apoi s-a schimbat cu o altă rochie, una de seară, un model cu paiete argintii, care cu siguranţă a întors toate privirile.

Mai mult, în urmă cu câteva luni, Mădălin Ionescu alături de soţia lui i-au cununat pe Phelipe şi Anca, atunci când cei doi au mers în faţa ofiţerului stării civile.

Citește și...