Momente dificile pentru LAURETTE! Primele imagini după ce a ieşit din sala de operaţie

Publicat: 03/10/2016 | 14:26

Considerată una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul autohton, Laurette Atindehou a trecut, în această zi de luni, prin clipe dificile, ea luând o decizie radicală de a-şi opera din nou sânii.

Laurette a ieşit, în urmă cu puţin timp, din sala de operaţie, iar pentru a asigura pe toată lumea că se simte bine, iar procedura prin care a ales să îşi schimbe silicoanele a decurs bine, mulatra a publicat mai multe imagini pe Facebook. Alături de acestea ea a scris „Îi mulţumesc lui Dumnezeu şi domnului doctor pentru tot“, iar imediat a primit numeroase aprecieri, dar şi comentarii din partea fanilor îngrijoraţi.

„Da, vreau să îmi scot silicoanele . Nu ştiu sigur încă. Am silicoane de 520 mm acum. Am înţeles de la domnul doctor că nu se poate renunţa definitiv la silicoane din moment ce am avut implanturi. Ori o să renunţ la aceste implanturi, ori o să mi le fac mai mici. A trebuit să mi le pun aşa, pentru că am alăptat s-au lăsat şi a trebuit să pun silicon. Nu am vrut să fac operaţie de ridicare. Nu eu am decis cât vreau să-mi pun, povestea bruneta, cu ceva timp în urmă.

Citește și...