Motivul adevărat pentru care DENISA NECHIFOR şi ADRIAN CRISTEA s-au împăcat: ”Am demonstrat că… ”

Publicat: 29/06/2016 | 09:41

Denisa Nechifor a avut o relaţie cu Adrian Cristea, căruia i-a dăruit o fetiţă superbă pe nume Rania. După ce s-au despărţit, cei doi nu au fost în relaţii bune, dar lucrurile s-au rezolvat între ei.

Denisa Nechifor este, în sfârşit, o mamă fericită, după ani de zile în care şi-a crescut fetiţa singură. Adrian Cristea este acum un tată responsabil care petrece mult timp în compania fiicei sale.

“Cred că Adrian a înţeles ce voiam eu încă de la început. Am ajuns să construim împreună pentru viitorul ei. Ştie acum că fetiţa e cea mai importantă. Este un copil special, un copil bun, un copil care atunci când am discuţii cu tatăl ei, pentru că noi ne ferim ea spune: “Eu nu mă bag”. Am luptat cu multe prejudecăţi. Cred că cinci ani mi-a luat ca să demonstrez că sunt o fiinţă, că am creierul meu, sunt independentă. Am demonstrat că nu sunt aşa cum credeau unii ” o altă femeie care a făcut un copil cu un fotbalist.” Nu e simplu să fii singură sau să creşti un copil singură, dar sunt fericită când văd că e fericită.”, a spus ea.

Citește și...