S-a retras de la TV, dar frumuseţea nu a dispărut. Cum arată azi prezentatoarea TVR faimoasă în urmă cu 10 ani

Publicat: 21/08/2016 | 00:00

Diana Şucu a fost dintotdeauna o femeie frumoasă, dar, pe măsură ce au trecut anii, a devenit o prezenţă din ce în ce mai seducătoare şi mai rafinată.

S-a retras din lumina reflectoarelor, dar frumuseţea nu a dispărut!

Diana a fost una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare din echipa Televiziunii Române, în anii 2000. O prezenţă sobră, dar elegantă, atrăgea atenţia de fiecare dată când apărea pe micile ecrane, prin combinaţia de inteligenţă şi frumuseţe. Trecerea anilor pare că doar i-a accentuat farmecul, aşa cum se poate observa şi în imaginile CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România!

Diana Şucu este la fel de frumoasă ca în perioada în care era prezentatoare la TVR.
Diana Şucu este la fel de frumoasă ca în perioada în care era prezentatoare la TVR.

După cariera în televiziune, a urmat viaţa liniştită de familie!

În anul 2005, la un eveniment monden, l-a cunoscut pe Dan Şucu, cel care a creat imperiul Mobexpert, apoi au devenit un cuplu. A urmat firesc logodna în 2006, apoi nunta în aprilie, la un an distanţă. Familia celor doi s-a mărit după ce au venit pe lume cei doi fii ai cuplului: Dan Matei şi Petru Andrei Cristian. Astăzi, deşi s-a retras din lumina reflectoarelor, Diana Şucu este la fel de activă, devenind o femeie de afaceri de succes. De asemenea, este implicată în numeroase acţiuni caritabile. Preferă discreţia şi mare parte din timp îl acordă familiei sale. Diana Şucu a absolvit Facultatea de Drept, după care a făcut masteratul în Drept Internaţional. Timp de un an a lucrat la TVRM, iar ulterior a ajuns la Televiziunea Naţională prin concurs. A prezentat la TVR 2 principala emisiune informativă a postului timp de mai mulţi ani.

(Georgiana Laciu)

Citește și...