ADELA POPESCU rupe tăcerea: „Ce v-am ascuns până acum despre sarcină”

Publicat: 05/05/2016 | 19:17
ADELA POPESCU rupe tăcerea: „Ce v-am ascuns până acum despre sarcină”

Adela Popescu este însărcinată în luna a şaptea şi este extrem de nerăbdătoare să îşi cunoască pentru prima dată copilul care va veni pe lume cel mai probabil în luna iulie.

Vedeta postul PROTV a povestit, într-o amplă postare pe blogul ei personal despre bucuriile pe care i le-a adus această experinţă unică, Adela s-a decis să împărtăşească şi plăcerile pe care le-a trăit într-o amplă postare pe blogul său numită „ce v-am ascuns până acum despre sarcină”.

„Dragi doamne şi domnişoare care doriţi să deveniţi la un momendat mămici, eu v-o recomand din toată inima. Dar trebuie să mă confesez. Va veni ziua aceea în care orice aţi încălţa, fie şi nişte flip-flops, o să va strângă. Vor veni nopţile acelea în care nu veţi reuşi nicicum să adormiţi (da, da, adio dormit pe burtă sau orice poziţie de somn confortabilă). Şi va veni ziua în care veţi petrece o jumătate de ora în faţă dulapului că să constataţi că… nu aveţi cu ce să va îmbrăcaţi.

Şi acum nu mai e că atunci când probaţi cinci rochii şi decideţi că nu aveţi nimic-nimic de purtat. Nu, nu. Acum e pe bune. În dulapul vostru nu se va mai găsi nimic care să nu va strângă. Care să nu va facă să doriţi să-l tăiaţi în mici bucăţele după două ore de purtat. Care să nu va facă să arătaţi cu 20 de ani în plus pentru că deh, hainele de gravide nu sunt niciodată gândite în aşa fel încât să fie şi drăguţe.

Va propun un exerciţiu de imaginaţie. E o zi de luni, sunteţi însărcinate în luna a şaptea, cu o burtică deja considerabilă şi trebuie să plecaţi la serviciu. Ei bine azi nu mai funcţionează pantalonii şi tricoul soţului. Trebuie să fie ceva comod, să va ajute să treceţi cu bine peste cele opt ore de stat pe scaun, ceva decent, adecvat unui dress-code şi să arate frumos, aşa încât să va simţiţi bine. Cam ce va vine în minte?”, a scris Adela.

 

Citește și...