ANCA de la Strehaia este hotărâtă să-l recucerească pe LEO! Vedeta s-a transformat total şi a avut o apariţie spectaculoasă

Publicat: 30/11/2016 | 11:03

Anca de la Strehaia a avut o apariţie spectaculoasă,  iar Leo a rămas uimit când a văzut cât de mult s-a schimbat mama copiilor lui. Soţia lui Leo s-a transformat total şi este decisă să îl recucerească pe ‘’prinţul ţiganilor’’.

„Vreau să continui cu Leo. Dacă voiam să mă joc cu el, îi luam minţile demult. Chiar o urăsc pe Dana, Nu joc teatru, pur şi simplu nu vreau să o văd în faţa mea. Cu toate cu care a vorbit Leo nu s-a căsătorit până acum. Eu cred că Dana l-a forţat cu ceva, l-a obligat. L-a momit cu gura, cu buzele şi îl duce şi mai departe”, a spus Anca.

Anca  a vorbit şi despre viaţa ei amoroasă cu Leo. Ultima oară când cei doi au împărţit patul conjugal s-a întâmplat în urmă cu câţiva ani, atunci când Anca a mărturisit că s-a simţit…ca o amantă, din cauza escapadelor soţului ei.

„Ce pot să facă un bărbat şi o femeie în dormitor? Singuri? Mi-a plăcut să fiu amanta. A fost altceva, ca atunci când era el mai tânăr. Am simţit că a fost cum era el înainte. Soţul meu cu care m-am căsătorit de la 13 ani. Aş vrea să vin şi eu la Bucureşti, să îmi ia şi mie o casă şi să mai vină din când în când la mine ca amanţii”, a mai spus ea.

Anca de la Strehaia s-a tranformat total pentru a-l recuceri pe LEO.
Anca de la Strehaia s-a tranformat total pentru a-l recuceri pe LEO.

Încrezătoare în forţele proprii, Anca a glumit pe seama Danei şi…a vârstei sale înaintate.

„Dana nu arata bine. Degeaba spune ea ca are fund, ca are picioare. Oasele ei sunt  batrane. Dana nu a fost in stare nici sa aiba grija de fata ei, ca a vandu-o altora. Pe mine nu ma intereseaza ca s-au casatorit la primarie, atata timp cat nu s-au casatorit in fata lui Dumnezeu”, a mai spus ea.

Citește și...