Andrei Ştefănescu, colecţionarul de treninguri! Artistul se pregăteşte să devină tată în echipament sportiv

Publicat: 04/11/2016 | 21:39

Andrei Ştefănescu (39 ani), membru al formaţiei Alb Negru, are o lungă relaţie cu costumele de trening. E puţin probabil ca el să fi venit pe lume îmbrăcat în trening, însă a recuperat pe parcurs acest mic neajuns.

Andrei are tot felul de costume de trening: trening pentru când merge la fotbal, trening pentru shopping, trening pentru când merge la teatru, treninguri sobre şi elegante, de seară, treninguri vesele şi colorate, de zi, şi aşa mai departe. În pozele de faţă, cântăreţul se află cu soţia sa la cumpărături. (Cosmetice şi toate parfumurile noi, pe Parfumeria.ro – siteul de shopping nr. 1 al vedetelor)

Şi, când spunem „cu soţia sa“, ne referim, desigur, la a doua soţie a lui Andrei, căci prima, Sylvia, mult mai cunoscută decât a doua, a ieşit din viaţa lui în 2012, atunci când cântăreaţa l-a înşelat cu un tânăr manechin pe nume Iulian Demeter.

Andrei Ştefănescu a mai adăugat un trening colecţiei sale
Andrei Ştefănescu a mai adăugat un trening colecţiei sale

Andrei a resimţit puternic această lovitură primită în plex şi timp de mai bine de doi ani a stat singur pentru a se reface emoţional. Apoi în viaţa lui a apărut Antonia, cu doisprezece ani mai tânără decît el, care acum este pe cale de a-i dărui un copil.

 

Răzvan Sava