DANI OŢIL a renunţat la burlăcie! Primele imagini cu cel mai nou cuplu din showbiz

Publicat: 14/06/2016 | 16:49

Dani Oţil (35 ani) trăieşte o frumoasă şi foarte discretă poveste de dragoste cu Ioana Uretu (27ani), o tânără frumoasă, cu un corp armonios şi care pare o idee mai înaltă decât el. În fotografiile de faţă, Dani şi Ioana şi-au dat întâlnire la un restaurant din Nordul Capitalei.Fiecare a venit cu propria-i maşină, pe care şi le-au parcat la vreo două sute de metri de restaurant, asta ca să nu bănuiască nimeni că sunt în acel restaurant, dar noi am fost pe fază .

Fiecare a venit cu propria-i maşină, pe care şi le-au parcat la vreo două sute de metri de restaurant, asta ca să nu bănuiască nimeni că sunt în acel restaurant, dar Revista Spy a fost pe fază şi i-au fotografiat pe cei doi. Au luat împreună masa de prânz şi au stat de vorbă, discutând mai ales despre business-ul ei şi nu este exclus despre VERDICT.RO, site-ul nr. 1 de fashion review din România, unde a apărut de curând tot ea.

Dani Oţil şi Ioana Uretu au luat prânzul împreună.
Dani Oţil şi Ioana Uretu au luat prânzul împreună.

Ioana are o afacere cu dulciuri, flori şi cărţi, cele trei elemente fiind componentele de bază, în opinia ei, pentru un cadou perfect. Dulciurile le face chiar ea, ea fiind pasionată de gătit încă din copilărie. După ce, o vreme, a lucrat la departamentul de marketing al companiei Henkel, s-a gândit să îşi transforme propria pasiune într-o afacere. Dulciurilor li s-au alăturat florile, fără de care nici un cadou nu ar fi complet, şi apoi cărţile. E frumos să oferi şi să primeşti cărţi în dar, cărţile sunt ca nişte ferestre către lume, deschizi o carte şi o întreagă lume ţi se deschide în faţă. După ce au stat la poveşti, Dani şi Ioana au părăsit restaurantul cu o pungă de fursecuri în mâini, în mâinile lui, mai exact, pe care le-au mâncat în drum spre maşini. Nu s-au ţinut de mână, au preferat să păstreze o relativă distanţă, deşi, la un moment dat, el a simţit nevoia să îi atingă braţul, un gest delicat şi totodată protector.  La despărţire, s-au îmbrăţişat strâns, ea strângându-l cu amândouă braţele, el doar cu unul, căci într-o mână ţinea fursecurile. Deocamdată, ei nu şi-au făcut publică relaţia, poate şi pentru că sunt la început.

Ioana Uretu nu este tocmai străină de lumea mondenă. Ea a fost, timp de mai mulţi ani, iubita lui Bogdan Cervenschi, fostul soţ al Malvinei Cervenschi, de care s-a despărţit recent. Bogdan şi Ioana s-au cunoscut în 2011, pe vremea când ea se ocupa de dulciurile din restaurantul lui, şi prăjitura relaţiei lor a rezistat destul de mult, însă, în cele din urmă, crema li s-a tăiat, şi aşa se face că acum o vedem pe Ioana împreună cu Dani.

De cealaltă parte a baricadei sentimentale, de când s-a despărţit, în octombrie 2014, de Mihaela Rădulescu, Dani nu a avut nici o relaţie oficială, având, totuşi, mai multe aventuri neoficiale. La mijlocul lunii decembrie, 2014, când încă nu depăşise şocul despărţirii de Mihaela şi, mai ales, acela că fosta lui doamnă se cuplase cu celebrul paraşutist austriac Felix Baumgartner, Dani îşi cumpărase deja biletele pentru o vacanţă exotică în Caraibe, unde urma să meargă împreună cu câţiva prieteni şi cu o tipă pe nume Georgiana. Încă afectat de tsunami-ul emoţional cauzat de seismul Felix, Dani şi-a făcut rapid, pe fond nervos, o iubită. În presă s-a scris că ar fi mers în Caraibe cu Miruna Lică, o tânără colegă de la Antena 1.

Însă Dani a infirmat această ştire. Nu Miruna, ci Georgiana a fost fata care l-a însoţit în Caraibe. Însă, înainte de vacanţa de Sărbători, s-a întâmplat ca Dani să cunoască o tipă tânără, brunetă, drăguţă, genul studentă, cu care s-a văzut de mai multe ori. Mihaela plutea cu Felix prin stratosfera celebrităţii, el avea deja o iubită, pe Georgiana, cu care însă nu s-a afişat în public absolut deloc, iar hazardul i-o scosese în cale pe tânăra brunetă pe care o cunoscuse prin intermediul unui prieten, al lui Răzvan Simion, prietenul, vecinul şi colegul lui de emisiune. Lui Dani i-a plăcut foarte mult de această fată, chiar dacă avea deja o iubită. Bruneta l-a înţeles perfect pe Dani când acesta i-a spus că, din păcate, nu o poate lua cu el în Caraibe, că a apucat să ia bilete pe numele Georgianei, însă ea a continuat să se vadă cu el şi chiar să rămână la el peste noapte atunci când programul lui Dani permitea o asemenea delicatesă carnală. Dani şi bruneta au fost fotografiaţi de paparazzi la acea vreme. După un an şi jumătate, Dani este imortalizat acum împreună cu o altă brunetă, alături de care are toate şansele să cunoascăaerul tare al stratosferei. Al stratosferei dragostei bineînţeles.

 

Răzvan Sava

Citește și...