Declaraţiile surprizătoare ale lui CABRAL despre DELIA: „Eu văd la ea..”

Publicat: 27/04/2016 | 11:39
Declaraţiile surprizătoare ale lui CABRAL despre DELIA: „Eu văd la ea..”

Cabral a scris astăzi o postare întreagă dedicată tututor celor care o critică pe Delia, fie că aceştia sunt colegi de breaslă sau doar fani nemulţumiţi.

Carismaticul prezentator TV este de părere că pe lângă talent, Delia are un chef nebun de muncă, iar norocul, aşa cum îl numesc cei care o critică, şi-l mai face omul şi cum mâna lui.

„Mi-a venit gândul ăsta după ce-am fost martorul unei discuţii de grup, unde cele mai sonore două voci erau de-ale unor colege de breaslă de-ale Deliei. În esenţă, ce susţineau vocile astea era simplu: Delia a avut noroc, a primit sprijin, a fost susţinută. Mă buşeşte râsul de fiecare dată când aud genul ăsta de gândire simplă şi săracă.

Mi-au zis şi mie la fel… -Tu ai succes în România pentru că eşti negru. Da, probabil că la început ăsta a fost un avantaj. Dar ăsta trece în câteva săptămâni, dacă după momentul respectiv nu mai e nimic… te-ai dus cu picioarele înainte. Ce văd eu la Delia? Chef de muncă, taică, asta văd. Mi-ajunge întâmplător prin faţa ochilor o parte din ce face şi-mi dau seama că fata asta trage de rupe. Concerte, piese noi, clipuri, TV… toate astea reuşesc doar tocând zile, săptămâni, luni.

Toate astea se fac prin muncă. Se fac prin sacrificii, lăsându-te pe tine deoparte şi alegând să alergi zi după zi. Dar, ideea articolului nu este, de fapt, să vorbesc despre Delia. Spun o chestie simplă: e uşor să te uiţi la altul şi să spui A avut noroc şi l-au ajutat alţii, de-aia are succes!… Dar, de fapt, dacă chiar te-ar interesa ai vedea că în spatele succesului stă, de cele mai multe ori, multă muncă.

Vrei şi tu să ai succes? Lasă invidia, frumoaso. Lasă invidia, simpaticule. Uită-te la ceilalţi doar ca să vezi ce ai de făcut şi tu pentru a reuşi. Şi-apoi uită-te în faţă şi pune-te pe muncă. Că stând în cur şi comentându-i pe alţii nu te duce nici până la colţul străzii… Şi, apropo de Delia… o piesă nouă”, a scris Cabral pe blog.

Delia Matache, cunoscută mai bine sub numele de scenă Delia, este o cântăreaţă, vedetă de televiziune şi jurat în cadrul competiţiei muzicale internaţionale ”X Factor”, România. Ea este căsătorită cu Răzvan Munteanu din anul 2012.

Citește și...