Eva Kent, la un pas de moarte după operaţia de mărire a bustului: ”Am intrat în hiperventilaţie când mi-am dat seama că nu am sâni!”

Publicat: 02/11/2016 | 08:50
Eva Kent, la un pas de moarte după operaţia de mărire a bustului: ”Am intrat în hiperventilaţie când mi-am dat seama că nu am sâni!”

Eva Kent, una dintre fostele de la ”Un show păcătos”, a avut parte de un şoc. Starleta a mers la medicul estetician să-i mărească sânii şi s-a trezit fără ei.

Eva Kent, una dintre cele mai cunoscute starlete din România, trece prin momente cumplite. Blonda a mers la medicul estetician şi i-a cerut să-i facă o operaţie de mărire a bustului, însă când s-a trezit din anestezie a avut un şoc.
Blondina a spus că atunci când a ridicat pătura a văzut că nu mai avea sâni, iar medicul i-a spus că a fost nevoie să facă asta din cauza unei probleme care a dus-o la un pas de moarte.
”Foarte ciudat şi foarte comic este faptul că eu am făcut-o din moft. Zic hai să-mi schimb silicoanele că sunt plictisită de astea şi văzând tot felul de apariţii noi ale vedetelor am zis că vreau şi eu aşa de mari, mai mari, mai rotunde. A venit domnul doctor şi nu ştiu dacă el ştia dinainte, dar nu cred pentru că mi-ar fi spus. Mi s-a părut un pic ciudat că nu eram deloc grea.

Eva Kent, la un pas de moarte după operaţia de sâni
Eva Kent, la un pas de moarte după operaţia de sâni

Mi-am luat pătura de pe sâni şi am intrat în hiperventilaţie. Mi-am dat seama că nu am sâni. Eu îi comandasem să fie mai mari ca la ultima operaţie. Erau foarte mici, mi-am dat seama că nu am sâni, atunci chiar am intrat puţin în paranoia, în şoc. Atunci mi-a spus: ”Uite Oana care e treaba. Tu ai avut o problemă mare de tot şi eşti foarte norocoasă că eşti în viaţă”, a declarat Eva Kent.

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, la intrarea în Bucureşti! https://bit.ly/2Uz4YWJArmata e în stradă! Se fac verificări intense ---> https://bit.ly/2Uz4YWJ

Publicată de Cancan.ro pe Miercuri, 25 martie 2020