Explodează bomba în showbiz: Am descoperit-o pe ”Regina Instagramului” într-un dosar de trafic de persoane! A fost ”scoasă la vânzare” de un proxenet!

Publicat: 20/06/2016 | 16:42

Bruneta care i-a luat locul Cristinei Spătar, în patul soţului ei, este noua senzaţie a Instagramului, a arătat CANCAN.ro. Ce nu ştia nimeni până acum este că cea mai nouă cucerire a afaceristului a fost implicată, până în gât, într-un dosar de prostituţie! Fostă asistentă a lui Capatos, Larisa Tănăsoiu, a scăpat după ce a dat declaraţii în faţa judecătorilor, împotriva proxenetului care a câştigat sume de bani de pe urma ei!

Bomba sexy de pe Instagram, autointitulată bloggeriţă de fashion, a devenit cunoscută încă de pe vremea când activa în emisiunea de noapte a lui Capatos, pe post de asistentă păcătoasă! Mai apoi, şi-a făcut un blog de fashion şi dădea sfaturi domnişoarelor cum să se îmbrace, în timp ce ea, aşa cum au constatat magistraţii, părea a fi expertă în arta dezbrăcatului!

Când spunem asta, nu vrem să aratăm că Larisa Tănăsoiu a activat ca dansatoare la bara, sau poate că nu în public. Noua cucerire a afaceristului (încă) legat cu acte de Cristina Spătar a fost fotografiată de CANCAN.ro, împreună cu acesta, într-o mini-croazieră, de plăcere, pe Lacul Snagov. „Îmi plac oamenii şi îmi place să interacţionez cu ei, sunt o fire sociabilă şi mă împrietenesc foarte uşor cu cei care au aceleaşi interese ca mine. Totodată, nu mă tem să spun lucrurilor pe nume atunci când ceva nu mi se pare în regula, ceea ce mi-a atras şi destule antipatii, deoarece puţini sunt cei care pot suporta confruntarea cu adevărul”, scria ea pe blogul personal. Mai mult decât atât, se pare că bomba sexy de pe Instagram este atât de mândră de noua relaţie, încât nu s-a ferit să posteze fotografii şi filmuleţe din escapada sa amoroasă cu milionarul.


Însă, bărbatul pe care l-a cucerit Larisa Tănăsoiu este atât de fermecat de calităţile fizice ale Reginei Instagramului” încât pare să-i treacă cu vederea trecutul sau, în cel mai bun caz, nu-l cunoaşte. Evidenţele dosarelor din instanţele de judecată nu mint, iar Larisa Tănăsoiu nu e vedetă numai pe reţelele sociale, ci şi îl listele de la Tribunalul Bucureşti, Curtea de Apel Bucureşti şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pe unde a trecut dosarul în care diva are calitatea de parte într-un proces de prostituţie, proxenetism şi trafic de persoane. Ce-i drept, Larisa Tănăsoiu nu a fost judecată pentru cea mai veche meserie din lume, iar asta ar putea să se datoreze faptului că a ales să dea declaraţii în faţa procurorului şi a judecătorilor, împotriva traficantului de persoane care s-a ocupat de ea şi alte două fete, şi ele ”părţi vătămate” în acelaşi dosar.


Povestea s-a încheiat bine pentru ”Regina Instagramului” care a şters cu buretele această perioadă din viaţa ei, nu însă şi pentru proxenetul care, potrivit magistraţilor, a înlesnit în mod organizat practicarea prostituţiei. După mai multe faze ale procesului, în iunie 2012, Ionuţ Mădălin Olteanu a fost condamnat definitiv la 4 ani de închisoare, pentru infracţiuni la legea 678/2001, privind prevenirea şi combaterea traficului de persoane. Judecătorii au apreciat că faptele individului se încadrează la art 12, aliniatul 1: ”Constituie infracţiunea de trafic de persoane recrutarea, transportarea, transferarea, cazarea sau primirea unei persoane, prin ameninţare, violenţă sau prin alte forme de constrângere, prin răpire, fraudă ori înşelăciune, abuz de autoritate sau profitând de imposibilitatea acelei persoane de a se apăra sau de a-şi exprima voinţa, ori prin oferirea, darea, acceptarea sau primirea de bani ori de alte foloase pentru obţinerea consimţământului persoanei care are autoritate asupra altei persoane, în scopul exploatării acestei persoane, şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 12 ani şi interzicerea unor drepturi”.

Judecătorii au mai reţinut în sarcina inculpatului şi infracţiunea de proxenetism , prevăzută la art. 329 Din Codul Penal: ”Îndemnul ori înlesnirea practicării prostituţiei sau tragerea de foloase de pe urma practicării prostituţiei de către o persoană se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani şi interzicerea unor drepturi. Recrutarea unei persoane pentru prostituţie ori traficul de persoane în acest scop, precum şi constrângerea la prostituţie se pedepsesc cu închisoarea de la 3 la 10 ani şi interzicerea unor drepturi”.

Având în vedere scorurile judecătorilor pentru asemenea fapte, bărbatul care a câştigat bani de pe urma viitoarei ”Regine a Instagramului” şi prietenelor sale a scăpat foarte ieftin, pentru că Ionuţ Mădălin Olteanu a fost arestat pe 19 iulie 2011 şi eliberat condiţionat pe 19 decembrie 2013, după ce a ispăşit 1 an şi 5 luni de închisoare pentru faptele enumerate. (Gabriel Niculescu)

Citește și...