Fosta soţie a lui Ziv n-o are deloc la suflet pe Raluca Sandu ”Să nu stea în preajma copiilor mei! E o…”

Publicat: 22/04/2016 | 17:11
Fosta soţie a lui Ziv n-o are deloc la suflet pe Raluca Sandu ”Să nu stea în preajma copiilor mei! E o…”

Milionarul Ziv Tetelman, sotul Ralucăi Sandu, continuă luptă în instanţă cu fosta soţie şi încearcă să-i convingă pe judecători  să-i acorde custodia  celor doi băieţi pe care îi are cu aceasta. De cealaltă parte, Daiana nu este de acord ca minorii să fie crescuţi de Raluca, fiica fostului şef al FRF.

În urmă cu patru ani, Tetelman a dat-o în judecată pe fosta soţie, obiectul procesului fiind exercitarea autorităţii părinteşti. Un an mai târziu, instanţa a dat un prim verdict în acest caz.  “Stabileşte ca autoritatea părintească asupra minorilor să revină în comun ambilor părinţi”. Decizia nu a fost pe placul soţului Ralucăi Sandu, care a făcut recurs, iar judecătorii i-au acceptat cererea. Astfel, Curtea de Apel Bucureşti a casat decizia instanţei de fond şi a decis rejudecarea cauzei.   Potrivit surselor CANCAN.ro, site-ul nr. 1 în România, Daiana se opune custodiei exclusive din mai multe motive. Vrea să contribuie la creşterea celor doi băieţi pe care-i iubeşte ca pe ochii din cap, şi nu este de acord ca aceştia să petreacă tot timpul în preajma Ralucăi Sandu, care nu-i este foarte simpatică. Daiana spune că nu are mare încredere în actuala soţie a lui Ziv. ”Să nu stea în preajma copiilor mei! E o persoană pe care nu te poţi baza”, spunea despre Raluca Sandu.

Milionarul s-a căsătorit cu Raluca Sandu după ce s-a despărţit de Daiana
Milionarul s-a căsătorit cu Raluca Sandu după ce s-a despărţit de Daiana

Şi fosta soţie a milionarului i-a intentat un proces acestuia şi a cerut împărţirea averii comune, strânse pe perioada căsătoriei. Iar aceasta este una însemnată, având în vedere că Daiana a condus mult timp o afacere imobiliară de succes, a unui investitor israelian. Procesul a fost inregistrat în 2014, însă nici până acum nu s-a luat vreo decizie. Femeia s-a recăsătorit cu fiul fostului ambasadorul al Autorităţii Palestiniene la Bucureşti, devenind doamna Al Bitar. Raluca Sandu s-a măritat cu milionarul Ziv Tetelman, cu care are şi un copil. Însă atţt ea, cât şi afaceristul, mai au copii din relaţii anterioare. Ziv Tetelman are doi băieţi din prima căsătorie, iar Raluca Sandu o fetiţă din relaţia cu Ciro Castellano.

Citește și...