GEANINA ILIEŞ a vorbit pentru prima oară despre drama copilăriei ei

Publicat: 10/07/2016 | 15:41
GEANINA ILIEŞ a vorbit pentru prima oară despre drama copilăriei ei

Prezentatoarea ştirilor din weekend de la Antena 1 este mereu cu zâmbetul pe buze şi se simte foarte bine în pielea ei, iar acest lucru se poate remarca cu ochiul liber. Pentru că este în lumina reflectoarelor trebuie mereu să arate impecabil, iar tenul să fie lipsit de orice urmă de imperfecţiune.

Am avut un ten problematic cu acneea. Am încercat să rezolv problema din interior spre exterior. Am fost la dermatolog, mi-a recomandat nişte pastiluţe. Iniţial eu începusem să îmi fac nişte tratamente faciale, dar apoi mi s-a spus că este din interior. Nu am fost vreodată frustrată pentru că am avut-o mereu pe mama lângă mine, care m-a învăţat să mă iubesc aşa cum sunt”, a declarat Geanina pentru Revista Spy.

Cu răbdare şi tratament, ştirista a reuşit într-un final să scape de acnee. Cum una dintre principalele cauze ale producerii acneei o reprezintă alimentaţia, Geanina încearcă pe cât posibil să ducă o viaţa sănătoasă.

Nu mânânc grăsimi deloc, dulciuri nu consum prea multe, însă nu îmi chinui organismul. Încerc să respect cele trei mese pe zi. Eu fac şi sport. Merg la sală. Alerg prin parc, sunt activă”, a mai povestit ştirista pentru Revista Spy.

Geanina nu are nici un fel de regret şi se consideră  o femeie fericită şi împlinită şi spune că cea mai mare realizare a ei este fără doar şi poate, fiul ei, Patrick.

Are o relaţie distantă cu fostul soţ

De mai bine de doi ani, Geanina şi-a schimbat numele din Varga în Ilies, cel pe care îl avea înainte de căsătorie. Mulţi au întrebat-o de ce a recurs la acest gest, însă nu a dorit să ofere nicio explicaţie. Ei bine, adevăratul motiv îl reprezintă problemele legale pe care Irinel Varga le are înca din 2013, atunci când el a fost acuzat de evaziune fiscală şi spalare de bani, într-un dosar în care apare şi fratele său, Cosmin Varga, dar şi doi alţi parteneri de afaceri.

Răzvan Sava
 

Citește și...