IULIA VÂNTUR face lumină. Primele declaraţii despre nunta cu SALMAN KHAN

Publicat: 23/08/2016 | 00:16

Iulia Vântur (35 de ani) nu a recunoscut niciodată  că are o relaţie cu actorul indian Salman Khan (50 de ani), deşi toate indiciile arată că cei doi nu sunt doar simpli amici sau simpli prieteni, aşa cum frumoasa vedetă Pro TV tot insistă să spună. 

Nu sunt iubita lui Salman, suntem prieteni. Prieteni înseamnă prieteni, iubiţi înseamnă altceva.“, a declarat ea pentru revista SPY, atunci când a fost întrebată dacă între ea şi starul de la Bollywwod este o relaţie de iubire.

În luna iunie anul acesta presa din India a scris că cei doi au stabilit chiar şi data nunţii, mai exact pe 27 decembrie 2016, chiar în ziua în care Salman Khan va împlini 51 de ani. “Fiecare lucru se întâmplă în cel mai potrivit moment, nu mai devreme, nu mai târziu. Restul sunt speculaţii”, a declarat Iulia Vântur în exclusivitate pentru revista SPY.

La începutul acestei luni, presa din India a publicat imagini cu starul de la Bollywood şi frumoasa Iulia, care îl însoţeşte pe Khan la filmarile pentru noul său film, ”Tubelight”. În pauza dintre filmări, cei doi au vizitat mănăstirea Thikse şi s-au întâlnit cu Dalai Lama, în provincia Ladakh. Starul de la Bollywood şi liderul spiritual tibetan par foarte apropiaţi, cei doi râd unul la celălalt şi se ţin de mână în timp ce discută. Mai mult, jurnaliştii de la Mumbai susţin că Salman şi Iulia au mers la Dalai Lama să îi obţină binecuvântarea, întrebându-se dacă nu cumva s-au dus să îl roage chiar şi să le oficializeze căsătoria.

Iulia Vântur a ajuns prima oară în India la începutul lui 2011, împreună cu Marius Moga. Atunci l-a cunoscut pe Salman, însă Iulia era cu Moga, iar starul indian era cu cine voia el, aşa că preludiul aventurii a trebuit să suporte o scurtă amânare. Iulia s-a dus în India şi în vara lui 2012, când a stat vreo două luni, dar fără Moga, căci se despărţiseră între timp, sejur pentru care şi-a luat concediu fără plată de la Pro TV. Când s-a întors din India, Iulia le-ar fi spus prietenelor ei că vorbeşte tot timpul cu Salman pe BBM (Messengerul de pe Blackberry), că are poze cu el şi ea în telefon şi, în general, că Salman este un bărbat şarmant.

Un an mai târziu, Salman Khan a venit în România, la Sibiu, ca să filmeze pentru pelicula „Jai Ho”. Atunci Iulia Vântur s-a cazat, culmea, în acelaşi hotel cu starul indian, iar înainte de a pleca din România, el a făcut o vizită nocturnă, acasă la frumoasa româncă din Bucureşti. În 2014, Iulia a fost partenera vedetei bollywoodiene la nunta surorii acestuia. Această ştire a deschis o amplă discuţie, în presa din India, despre celelate foste iubite europene ale vedetei indiene. Interesant este însă că, deşi nu au fost puţine la număr, Salman a procedat cu absolut toate în acelaşi fel – nu a recunoscut nici una dintre aceste relaţii, presa doar speculând pe seama lor.

Şi, deşi cel puţin în cazul unora, cum ar fi Katrina Kaif, cu care a avut o relaţie de câţiva ani, legătura era cât se poate de evidentă, cel supranumit Brad Pitt al Indiei a fost oficial tot timpul singur. Iar motivul este cât se poate de simplu – pentru ca filmele lui să aibă succes, fanele, deloc puţine la număr, trebuie să ştie că este disponibil, iar ele pot spera la nesfârşit că au o şansă cu el.

Din acest motiv, cel mai probabil, nici Iulia nu poate spune clar că este iubita lui Salman Khan, asta dacă întradevăr între ea şi starul de la Bollywood este o relaţie de iubire. Trecând în revistă femeile de provenienţă europeană cu care s-a iubit, ne-am dat seama că Iulia Vântur este pe acelaşi calapod: femeie frumoasă, dornică de afirmare într-o industrie bogată, aşa cum este Bollywood-ul.

TOP IUBITE EUROPENE ALE LUI SALMAN KHAN

Claudia Cielsa 2009, Germania

Ca mai toate femeile din viaţa lui Salman, şi despre Claudia Cielsa (28 ani) doar s-a speculat că ar fi fost iubita lui. Născută în Polonia şi cu o carieră de model continuată în Germania, blondina a debutat la 20 de ani ca actriţă, iar câţiva ani mai târziu a ajuns şi la Bollywood, unde de altfel l-a şi cunoscut pe indian. Salman a recunoscut că a prezentat-o familiei lui, dar nu a spus explicit că ar fi iubita lui. Este aceeaşi reţetă folosită şi în cazul Iuliei Vântur…

Lisa Lazarus 2010, Tara Galilor

O situaţia trasă parcă la indigo cu cea a Caludiei Cielsa este şi cea dintre Salman şi Lisa Lazarus (28 ani), un model şi actriţă originară din Ţara Galilor. Britanica a ajuns în 2010 la Bollywood şi, conform propriilor declaraţii, a fost luată imediat sub aripa lui protectoare de Salman, care a învăţat-o totul despre cultura şi filmul din India. În lipsa unor dovezi clare, la fel ca şi în cazul Iuliei, presa indiană şi cea britanică s-au limitat la speculaţii prind relaţia dintre Lisa şi Salman.

Katrina Kaif 2003-2010, Anglia

Katrina Kaif (31 ani) este una dintre femeile care au jucat un rol important în viaţa lui Salman, dar chiar şi în cazul ei, povestea e aceeaşi pe care o ştiţi deja. Deşi încă din 2003 se specula că cei doi ar avea o relaţie, abia în 2010, după despărţirea lor, Katrina a recunoscut oficial că s-a iubit cu celebrul actor indian.  Practic, deşi au avut o relaţie de câţiva ani, în toată acea perioadă au negat că ar forma un cuplu şi în viaţa reală, în filme fiind de multe ori parteneri. Katrina este, de fapt, şi una dintre femeile despre care se spune că Salman a iubit-o foarte mult.

Hazel Keech 2011, Anglia

Şi în cazul actriţei şi modelului britanic Hazel Keeck (28 ani), Salman a păstrat aceeaşi discreţie. După ce au jucat împreună în blockbuster-ul indian Bodyguard, cei doi au fost fotografiaţi în mai multe rânduri în Pune, oraşul unde iubitul Iuliei Vântur petrece foarte mult timp. Ca şi în cazul celorlalte iubite europene, zvonurile nu au fost niciodată confirmate oficial.

Elli Avram 2013, Suedia

În preda din India s-a scris că una dintre ultimele cuceriri europene de pe lista lui Salman Khan ar fi fost actriţa suedeză de origine greacă Elli Avram (25 ani). La fel ca şi în cazul celorlalte, au fost doar speculaţii, pentru că cei doi nu au vorbit niciodată despre o relaţie şi nici măcar despre vreo idilă pasageră. Dar cum nu iese fum fără foc… 

Răzvan Sava

Citește și...