O mulatră celebră e însărcinată, dar… NU ştie cine e TATĂL copilului: ”Eram convinsă că nu rămân gravidă!”

Publicat: 08/12/2016 | 10:54

O mulatră celebră a mărturisit că este însărcinată, dar că nu ştie cine este tatăl copilului. Tânăra a spus că era convinsă că nu poate avea copii, aşa că nu s-a protejat şi acum a ajuns într-un mare impas, căci nu ştie dacă să păstreze sarcina.

Rose Adhiambo, cunoscută şi ca ”mulatra lui Mazăre”, a mărturisit că este însărcinată în trei săptămâni cu primul ei copil. Tânăra a spus însă că nu ştie cine este tatăl copilului, deoarece a întreţinut relaţii sexuale fără a se proteja cu doi bărbaţi.

Rose şi-a anunţat prietenii că trebuie să se căsătorească pentru că e gravidă.

Anunţul făcut de Rose Adhiambo pe o reţea de socializare.
Anunţul făcut de Rose Adhiambo pe o reţea de socializare.

Fata a mai spus că i-ar plăcea ca tatăl copilului să fie primul, însă că nu are nicio idee şi nici nu ştie dacă va păstra sarcina.
„Nu ştiu, am avut relaţii cu doi. Eu aş vrea să fiu cu primul. Eu aveam chistul ăla şi nu am crezut că rămân. Nu m-am protejat. Ei nu ştiu unul de celălalt. Am 30 de ani. Nu ştiu ce să fac. Vreau să mai copilăresc. Ei au văzut postarea mea, dar doar unul dintre ei m-a sunat. Ne-am cunoscut la un eveniment. Nu ştiu dacă o să păstrez sarcina. Trebuie să aflu cine este tatăl. Am 3 săptămâni de sarcină. A fost un joc. Au fost câteva reacţii, dar nu din partea cui trebuia. Nu a fost ceva că mi l-am dorit, a fost ceva neplănuit. Nu vreau să încurajez întreruperea de sarcină. Eu eram convinsă că nu rămân gravidă. Ştiam că din cauza unui chist ovarian nu am cum să rămân”, a declarat Rose Adhiambo.

Citește și...