Oana Roman, gafă colosală la munte! Vedeta a ieşit aşa pe pârtie şi toţi s-au uitat uimiţi la faţa ei

Publicat: 02/12/2016 | 16:11

Oana Roman se bucură ca un copil de timpul petrecut la munte, unde ninge ca-n poveşti. Vedeta a ignorat însă un detaliu şi a ajuns să o comită în văzul tuturor.

Oana Roman a ieşit pe pârtie machiată nevoie mare, ignorând faptul că afară ningea ca-n poveşti. Vedeta s-a bucurat ca un copil şi a uitat complet de faptul că fulgii care i se aşterneau pe faţă se topeau şi se transformau în apă, stricându-i complet machiajul.

Oana Roman, cu machiajul întins pe pârtie
Oana Roman, cu machiajul întins pe pârtie

”Ninge ca-n poveşti la Predeal! Isa, cum ninge mami? Ninge ca-n poveşti. La Predeal, ninge ca-n poveşti. De când eram mică nu am mai prin aşa ninsoare aşa frumoasă. Ia uite, Isa se dă cu sania. E superb la Predeal. Ninge atât de frumos, ninge aşa cum ningea când eram copii mici şi ne făceam cazemate. Nu este nici foarte frig. Veniţi la munte că e foarte frumos. Isa e sus cu tati, să se dea cu sania. Da, am răcit puţin. Dar ninsoarea este absolut superbă! Şi ninge, ninge, ninge, şi e lume multă pe pârtie şi acum să o vedem pe Isa cum coboară cu sania cu tati al ei. Hai, tatiii! Cam asta e atmosfera la Predeal”, le-a spus Oana Roman prietenilor ei virtuali, ignorând faptul că machiajul nu mai e ca la carte şi părul stă turtit sub căciula croşetată.

Citește și...