Soţul IULIANEI TUDOR a trecut ”testul de fidelitate”! ”Amanta însărcinată” făcuse obsesie pentru el

Publicat: 11/04/2016 | 20:53

Iuliana Tudor este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV. Are o familie frumoasă, un soţ grijuliu, de care este foarte mândră şi care are grijă de copil, însă nu fost ferită nici ea de probleme.

Iuliana a trăit o adevărată drama, după ce o femeie, aşa-zisa amanta soţului ei, făcuse o adevărată obsesie şi o teroriza pe artistă pe pagina ei de socializare, postând tot felul de mesaje, iar de departe, cel mai grav era acela că aşteaptă un copil cu Răzvan Văcăroiu, soţul Iulianei Tudor. 

Îţi dau o veste bună sau proastă, după cum crezi. Sunt însărcinată! Şi am rămas de la soţul tău! Nu m-am culcat cu nimeni, doar cu el, şi sunt cea mai fericită femeie…o să am un băieţel, sunt în luna a patra şi voi duce sarcina până la capăt. I-am dat şi lui Răzvan vestea!.. S-a bucurat soţul tău, a zis că va divorţa de tine în curând. Mi-a promis că mă va lua în căsătorie pe mine, mi-a oferit un inel de logodnă şi vom merge în luna de miere!”, este unul dintre mesajele primite de artistă.
Iuliana şi soţul ei s-au amuzat la început, dar după ce a văzut că femeia nu încetează, s-a hotărât să facă plângere la poliţie. 

„Lucrurile au evoluat un pic, în sensul că femeia are mii de pagini de Facebook. Sunt persoane, probabil, cu probleme cu capul, nu ştiu…Nu mă sună, doar scrie pe pagina de Facebook. Scrie că e însărcinată cu soţul meu. Problema e că deja se face un an de când tot scrie, habar nu am… Se pregăteşte de luna de miere…Eu şi soţul meu tratăm asta cu umor, dar deja şi umorul nu mai e în regulă după atâta timp…Voi merge la Poliţie să fac plângere”, a declarat Iuliana Tudor, uşor îngrijorată de întreaga siuaţie la acea vreme.

Se pare că nu s-a adeverit nimic din ce spunea acea femeie, soţul Iulianei este alături de artistă şi fiul acestora, ba chiar mai mult, în timp ce Iuliana lucrează, Răzvan, un familist convins de altfel, a fost fotografiat de CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România, ieşind în parc cu fiul său, Tudor.

Soţul Iulianei Tudor a ieşit în parcul cu fiul său.
Soţul Iulianei Tudor a ieşit în parcul cu fiul său.

Omul de afaceri ţine foarte mult la familia sa, se implică în creşterea băiatului, când Iuliana este la serviciu, acesta are grijă de copil şi îl scoate în parc să se plimbe cu bicicleta.

S-au cunoscut în noaptea de Înviere şi de atunci sunt de nedespărţiţi

Amândoi sunt din Băicoi, s-au întâlnit la biserică, în noapte de Înviere şi de atunci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, rodul dragostei lor fiind un băieţel.

„Sunt de la 19 ani cu Răzvan. Venea în Bucureşti şi stătea cu mine. Noi suntem amândoi din Băicoi. Ne-am întâlnit la biserică, în noaptea de Înviere. De atunci am rămas împreună. Nu există femeie să aibă un bărbat cum e Răzvan. El este cel de care am avut nevoie şi de care am nevoie în continuare. După 19 ani de căsnicie nu s-a schimbat nimic, noi suntem ca la început. Am avut şi noi furtuni, este evident. Noi când ne certăm trecem printr-o zonă civilizată”, a povestit prezentatoarea.

Citește și...