Surpriza uriaşă pe care i-a făcut-o Laurenţiu Anei Maria Reghecampf! S-a întâmplat chiar de ziua lui!

Publicat: 19/09/2016 | 21:01

Laurenţiu Reghecampf a împlinit 41 de ani şi a avut parte de o petrecere pe cinste. Antrenorul echipei Steaua nu s-a lăsat însă mai prejos şi şi-a surprins soţia cu un gest extrem de romantic şi totodată inedit.

Reghe a avut parte de o petrecere ca la carte, cu mulţi invitaţi, prieteni, cunoscuţi şi colaboratori, la un local cochet. Antrenorul a primit un tort special, sub forma unui teren de fotbal, cu porţi şi jucători. Adevărata surpriză a fost însă aceea pe care i-a făcut-o chiar el soţiei sale, pe care a cerut-o din nou…de nevastă, cu inel şi toate cele, după cum el a mărturist în spaţiul virtual!

Reghe a tăiat tortul-teren de fotbal
Reghe a tăiat tortul-teren de fotbal

„Azi noapte am trăit un moment incredibil, la ora 12 mi-aţi cântat la multi ani în avion. E prima dată când mi s-a întâmplat acest lucru.Vă mulţumesc! Sper să vă simţiţi bine şi să înţelegeţi tot ceea ce vrem de la voi! Vreau să înţelegeţi că vrem să ajungem foarte departe! Vreau să o cer din nou pe soţia mea. Ah, asta e verigheta mea, fără diamante, a ei are diamante. Anamaria Prodan Reghecampf, ştiu că mă iubeşti, vreau să te cer de soţie, accepţi?”, a spus Laurenţiu Reghecampf.

(Gabriel Niculescu)

Citește și...