Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Vezi cele mai tari momente de la „Romanii au talent“. Unii s-au făcut de ras, altii ne-au facut sa vibram de emotie!

Vezi cele mai tari momente de la „Romanii au talent“. Unii s-au făcut de ras, altii ne-au facut sa vibram de emotie!

De: Cancan 22/03/2016 | 00:00

Încă o ediţie a super show-ului de televiziune „Românii au talent“ ne va aduce, vineri, încă o serie de personaje talentate, care vor trebui să dovedească că-şi merită locul printre semifinalişti.

UPDATE 11.00 O acrobată a muncit un an de zile pentru un număr de aproape cinci minute pe scenă la ”Românii au Talent”

Diana Valentina Lungu a folosit un snop de bete, sub forma unor frunze lungi de plantă, asezându-le in echilibru, într-o frunză uriaşă! Mihaela s-a declarat plictisită, dar restul juraţilor i-au garantat intrarea in următoarea etapă!

UPDATE 22:45 S-a lăsat întunericul peste scena românilor talentaţi. Ceea ce credeam că e o pană de curent e de fapt un moment electrizant de dans, pentru care câţiva băieţi cam prea flexibili s-au urcat pe tocuri. Ce fac ei seamănă puţin cu videoclipul „Single ladies“ de la Beyonce, dar se transformă rapid într-un lac al lebedelor cu moldoveni pe tocuri de 18 centimetri.

UPDATE 22:40 Cassiano del Mar nu a avut niciodată pe nimeni talentat în familia sa. Probabil nici nu va avea, dar el vrea să ne dovedească totuşi contrariul c-un număr de rap, însă pleacă mai repede acasă decât şi-ar fi dorit. Asta pentru că avea pregătite două numere, pentru care ar fi trebuit să se schimbe pe scenă.

Singurele care îl apreciază pe acest latino lover constănţean sunt două bătrânele simpatice din rândul publicului, care îl tot aplaudă de zor.

UPDATE 22:35 Scena este în aceste momente acaparată de o „turmă de pisici“! Nu vă faceţi griji, nu zgârie, sunt mascate şi se ţin doar de jonglerii. Chiar dacă au avut un mic accident, au fost iertate de către juriu, cel puţin am sperat că vor fi. Oricât de sexy ar fi fost fetele, se pare că doar acesta e singurul lor punct forte.

UPDATE 22:30 Trăim clipe cu adevărat emoţionante alături de concurenta de la „Românii au talent“, o tânără de 15 ani care a venit la acest show c-o melodie-compoziţie proprie.

Mara ne-a şi mărturisit că muzica a ajutat-o să „corecteze“ boala cu care are de-a face zi de zi, o formă de autism, pentru care a avut nevoie de ani de studiu muzical pentru a o putea stăpâni.

UPDATE 22:12 Nimic nu poate fi mai magic decât un scriitor autoproclamat şi bila sa albastră, pe care o face să plutească, sub ochii noştri. E un moment care ne-a fost prezentat după 5 ani de exerciţii din partea tipului cu joben de pe scenă. Probabil că-n semifinală va trece la următorul nivel: va veni cu două bile cu ajutorul cărora ne va păcăli c-a învins gravitaţia.

UPDATE 22:00 „E prima oară când văd balet pe muzica lui Michael Jackson“, exclamă Pavel Bartoş. Nu îl putem contrazice, nici nouă nu ne-a fost dat să vedem până acum un asemenea moment. O gaşcă de balerine l-au făcut pe regele pop să fie din nou cool printre cei tineri şi greu de impresionat.

Am crezut că lebedele o să îi lase pe membrii juriului încremeniţi de emoţie, dar s-a lăsat cu lacrimi. Din parte fetelor care n-au făcut decât să aterizeze din lac în puţ, fiindcă n-au trecut mai departe.

UPDATE 21:45 Robert are 17 ani şi face un show de zile mari, în aceste momente. Credem că ceea ce face el e mai mult decât un moment de dans, pentru că are mişcări de balet. La fel de neimpresionat ca întotdeauna, când vine vorba de astfel de momente, e Florin Călinescu, care dă c-o jumătate de gură verdictul: „da…“.

UPDATE 21:40 Am făcut un popas până la Craiova, ca să ne întâlnim c-o bunică şi-o nepoată, pe scena talentelor. Îmbrăcate în port popular, cele două sunt totuşi nonconformiste: nu le plac opincile şi nu vor sub nicio formă să încalţe aşa ceva. Nu suntem singure dacă au venit la acest show ca să ne arate ce talent au sau dacă bunica încearcă să îşi combine nepoata cu Smiley.

UPDATE 21:30 Mihaela Rădulescu are din nou un moment în care este cucerită de un concurent din show-ul de la ProTV. De această dată, avem în faţa ochilor un soi de magician, care încearcă să ne vrăjească c-un truc de cărţi.

Pe Mihaela deja a vrăjit-o, pentru că ea este „ţinta“ aleasă să facă şi să taie cărţile. Am aflat care e de fapt rostul trucului, după 5 minute în care n-am înţeles absolut nimic: magicianul a vrut să facă rost de numărul de telefon al Mihaelei Rădulescu şi atât.

UPDATE 21:10 Avem de-a face şi cu o premieră mondială pe scena de la „Românii au talent“, fiindcă un concurent care nu pare să aibă nimic în comun cu tehnologia, a venit să îşi facă un selfie cu toată sala. Invenţia bărbatului – care e de fapt un microfon, concluzionează Andra, „miroase a slănină“.

UPDATE 21:05 Un student de culoare din Constanţa a venit să ne înveţe ce înseamnă să fii rapper. Are două versuri şi le cântă… de toţi banii, cât o melodie cu trei sau patru strofe. O perioadă n-o să ne mai putem scoate din minte piesa care sună în felul următor: „Ce faci, ce faci, ce faci? / Bine“.

UPDATE 20:50 O blondină din Iaşi a venit la „Românii au talent“ să ne spună bancuri despre Vaslui. Le-a nimerit pe jumătate, mai ales când i-a propus Mihaelei Rădulescu să facă împreună un show precum „Vocea României“ dedicat… obezelor.

Ne-a cântat despre şaorma, ne-a făcut să râdem cu gura până la urechi şi ne-a făcut promisiunea solemnă că o să mai vedem, fiindcă vrea să le arate ea cum se face treaba misoginilor din showbiz.

UPDATE 20:45 Atenţie! Zorro a urcat pe scena talentelor de la ProTV şi i-a declarat lui Pavel Bartoş iubirea eternă. Staţi, acela era Smiley, deghizat ca unul dintre concurenţii, care au păşit în ritm de dans alături de o frumoasă domnişoară.

UPDATE 20:40 Avem în faţa ochilor un tânăr care tocmai a încercat să dea şpagă juraţilor de la „Românii au talent“. Extrem de pragmatic, concurentul ne-a spus că el vrea doar 2.000 de euro, în rest n-are ce face cu toţi banii oferiţi ca premiu. Apoi a început să danseze şi şi-a ratat toate şansele din acest concurs.

UPDATE 20:35 Prima oprire din această vineri, a „expresului talentelor“ se face la Iaşi, acolo unde un băieţel îmbrăcat într-un costum de negru, strălucitor, ne-a cucerit deja cu vocea sa. „O sole mio“ răsună din glasul lui Denis şi odată urcat pe scenă, pare să nu vrea să mai plece de acolo. Totuşi o face, cu patru de „DA“ din partea juriului şi ne mărturiseşte că „am venit ca să fac show!“

Cum cea de-a cincea ediţie a emisiunii difuzate de ProTV e pe cale să înceapă, de la 20:30, nu putem să nu ne amintim ce s-a întâmplat în acest show, de patru ediţii încoace. Au fost suficiente motive ca juraţii să îşi arate surpinderea sau, din contră, dezamăgirea faţă de unele numere care le-au trecut prin faţa ochilor.

Unii au fost atât de buni, c-au trebuit trimişi… acasă

Dacă aţi considerat până acum că le-aţi văzut pe toate, înseamnă că aţi ratat ediţia de vinerea trecută. În urmă cu doar o săptămână, prin faţa ochilor telespectatorilor le treceau atât de multe momente inedite, că ar fi greu să ni le amintim pe toate. Totuşi, nu putem uita că pe scena de la „Românii au talent“ au urcat doi acrobaţi atât de bine pregătiţi, care nu doar că au ridicat o sală în picioare, ci l-au făcut pe Smiley să exclame „dă-i ca la mămăligă!“

Nici clipele de suspans n-au lipsit de la ediţia precedentă, pentru că ne-am lăsat cuceriţi de-o gaşcă de ninja, care au dansat de parcă aveau de salvat un mic sat din ghearele inamicului. Au avut la ei săbii, au avut şi mişcările de dans, aşa că au plecat acasă să mai pregătească un moment la fel de bun, pentru semifinală.

Tot la capitolul dans, am avut parte de-o surpriză din partea unui puşti din Iaşi, Dumitru Cristian Zlatan care a dansat pentru viitorul surorilor lui. La 12 ani, el ne spunea că a învăţat toate mişcările de dans de unul singur şi că ar vrea să poată să ajungă cât mai departe în acest show de televiziune.

N-au putut lipsi nici momentele care ne-au făcut să ne simţim uşor stânjeniţi că râdem de concurenţii de pe scenă, dar nu ne-am putut abţine. Tocmai de aceea nu-l putem uita pe clujeanul de peste 50 de ani care s-a apucat să simtă chemarea naturii şi să strige maimuţe imaginare în faţa Andrei, Mihaelei Rădulescu, a lui Andi Moisescu sau Florin Călinescu.

Aşadar, de la 20:30, aşa cum v-a obişnuit de câteva săptămâni încoace, CANCAN.ro vă propune să ne dăm întâlnire de la 20:30, în faţa micilor ecrane, ca să urmărim împreună cele mai tari faze ale emisiunii „Românii au talent“.

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
A reacționat BUNESA! Mesaj după ce Mititelu jr. a ajuns la spitalul de NEBUNI: Ce a transmis fosta lui iubită
A reacționat BUNESA! Mesaj după ce Mititelu jr. a ajuns la spitalul de NEBUNI: Ce...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu cumpere așa ceva”
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte pe măsură ce trec orele
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu o viteză de 160 km/h
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu...
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Evitați aceste numere de telefon. Nu răspundeți, rămâneți fără bani
Evitați aceste numere de telefon. Nu răspundeți, rămâneți fără bani
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după decesul acestuia: „Nu au fost doar în mintea mea”
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele