Şi-a ascuns sarcina, iar acum a născut în secret! Avem prima poză cu bebeluşul: „Decizia mea a fost să nasc natural sută la sută, iar…”

Publicat: 23/11/2017 | 08:09

O vedetă din showbizul românesc a devenit mămică pentru prima dată în mare secret. Fericită că fiica ei este sănătoasă, iar naşterea a decurs normal, ea a prezentat-o întregii lumi pe mica ei prinţesă. Fotografia a fost însoţită de mai multe mărturisiri intime.

Fostul model Gina Maican a născut recent. Ea s-a pozat cu fiica sa şi a iubitului ei, Gabriel Chiriac, şi a urcat poza pe reţelele de socializare. Ea a procedat la fel ca alte vedete de la noi: i-a ascuns faţa micuţei Maia.

În mesajul pe care l-a scris la descrierea imaginii, Gina Maican a mărturisit că tatăl fiicei sale a asistat la naştere şi că faptul că a fost în sală cu ea i-a dat şi mai multă putere ca să o aducă pe lume pe prinţesa lor. Fostul model a născut natural, fără să i se facă nicio injecţie de calmare.

„Despre alegeri care dau sens vieţii:
 
 Vreau să împărtăsesc această experienţă cu voi, dragele mele femei şi viitoare mame.
 Unele dintre noi ştim ce sentiment pur e să afli că vei fi mamă. Când am aflat vestea, chiar din acel moment, mi-am propus ca sarcina şi naşterea să se petreacă în/cu iubire, recunoştinţă, responsabilitate, conştientă, linişte, echilibru psihic, fizic, spiritual şi armonie.
 Sarcina este o binecuvântare, am aşteptat-o cu inimă deschisă şi totul a descurs minunat. Şi decizia mea a fost să nasc #natural 100%. Da, adică nici măcar o injecţie de calmare, provocare travaliu sau mai ştiu eu ce alte substanţe se întroduc în corp :))). Şi sunt întreagă şi fericită. Pentru că am credinţă, ştiind că acest corp uman (divin) este construit pentru aşa ceva.
 Important este ca  #tatăl să îşi indeplinească rolul de susţinător şi protector. Şi sunt tare norocoasă şi recunoscătoare bărbatului meu, tatăl îngeraşului nostru, pentru că a fost implicat şi m-a susţinut în tot acest timp, văzând cu ochii lui cum se manifestă procesul naşterii. Mă bucur că a fost atât de curajos, pentru că a fost momentul nostru de #renaştere. (…).
 M-aş bucura să va inspir cu această poveste şi să alegeţi întotdeauana ce e mai bine pentru voi, fără să va lăsaţi influenţate de factorii exteriori. Suntem puternice, aşa că lăsaţi-vă puterea să se manifeste!
 Va îmbrăţişez şi mulţumesc tuturor pentru felicitări şi gândurile bune!”
, a scris Gina Maican pe pagina ei de Facebook.

Felicitari!! Si eu tot natural si fara nici o injectie!!! Bravo!!„, „Minunat, esti o femeie puternica, ti-ai asumat nasterea, bravo!„, „Felicitări, Gina! Să aveţi o familie iubitoare în continuare sunt doar trei dintre mesajele de felicitare primite de la prietenii virtuali.

Cu două luni înainte să nască, vedeta a avut curajul să pozeze goală în aşternuturi. Gina Maican a anunţat pe 6 aprilie că e însărcinată saşe săptămâni.

Citește și...