Şi-a chemat iubitul de pe Tinder în vizită, dar a făcut o descoperire cât se poate de şocantă după ce acesta a plecat. A pus rapid mâna pe telefon şi a sunat la Poliţie

Publicat: 03/11/2017 | 17:06

O adolescentă din New Jersey, Statele Unite ale Americii, a făcut o descoperire imediat ce tânărul pe care l-a chemat în vizită şi despre care putea jura că e noul ei iubit s-a scuzat şi a plecat, pe motiv că avea puţină treabă.

Fata de 18 ani a sunat rapid la Poliţie şi le-a cerut ajutorul oamenilor legii, mai ales că nu mai putea nici măcar să îl contacteze pe respectivul tânăr pe care îl cunoscuse pe Tinder. Imediat ce a plecat din casa în care îl chemase adolescenta, el şi-a şters contul de pe reţeaua dedicată datingului online.

În clipa în care aceasta l-a invitat la o întâlnire ea se afla in casa unei familii din Leonia, în New Jersey, acolo unde avea grijă de câinele oamenilor. Pentru că se plictisea, fata a intrat pe Tinder şi i-a spus tânărului pe care nu îl mai văzuse niciodată în viaţa reală să vină şi el până acolo, notează cbslocal.com.

Când a sosit, acesta nu era singur, ci venise alături de un prieten. Cum adolescenta a fost preocupată cu altele nu a observat că din casa care nu îi aparţinea au dispărut pe rând un colet, un laptop, dar şi câinele de care trebuia să aibă grijă, pe nume Maggie.

Şi-a dat seama de cele petrecute abia după ce l-a condus pe cel despre care credea că e noul ei iubit şi a sunat la Poliţie. Oamenii legii au început o anchetă, dar le-a fost imposibil să îl găsească pe tânăr, pentru că cel mai probabil nu îşi folosise numele real pe Tinder.
 

Citește și...