Și-a incendiat mașina și a transmis live pe Facebook. Gestul teribilist al unui tânăr din Brăila

Autor: A. D.
Publicat: 29/01/2020 | 09:41
Și-a incendiat mașina și a transmis live pe Facebook. Gestul teribilist al unui tânăr din Brăila

Un tânăr a făcut spectacol în Brăila. Acesta și-a incendiat mașina și a transmis întreg evenimentul, live pe Facebook. Motivația care a asta la baza gestului extrem a fost că se plictisise de mașina lui veche.

Bărbatul din localitatea de la malul Dunării, a oferit un spectacol de zile mari. Sătul de mașina lui veche a hotărât că e timpul să o schimbe așa că nu a stat pe gânduri și a distrus-o. A incendiat mașina și ca show-ul să fie complet a transmis totul pe Facebook, unde a avut destul de mulți urmăritori.

Pe fundalul videoclipului ce transmitea în direct cum flăcările cuprindeau mașina, se aude și proprietarul care striga entuziasmat: „Am făcut un foc de tabară, mi-am dat foc la mașină că m-am plictisit de ea”. Tot în clip se pot auzi alte persoane care îl roagă să stingă incendiul, însă piromanul refuză categoric.  „Nu, mă, cum să o stingem? Eii, Brazilia, băi, unde fugiți, băi nebunilor… Am dat foc la mașină pentru că m-am plictisit de ea… Eii, Brazilia… Eu vreau să ardă de tot, dar nu a ars decât pe spate.

Incidentul a fost anunțat la 112, de unul dintre oamenii ce urmăreau clipul live pe Facebook iar un echipaj al pompierilor s-a deplasat la fața locului și a stins focul. „Mașina a ars în proporție de 90%. Misiunea pompierilor a ținut 30 de minute, la fața locului incendiul a fost limitat fără a exista posibilitatea de extindere”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, Ștefan Stoian, potrivit Mediafax.

Făptașul a juns la psihiatrie, după ce a devenit agresiv la vederea forțelor de ordine, umează să fie evaluat. Poliţiştii au deschis acum o anchetă, iar tânărul piroman riscă să fie amendat.

Citește și...