Şi-a refăcut viaţa după despărţirea de Maria Constantin? Marcel Toader a petrecut de ziua lui cu o artistă! Ea a făcut o gafă şi a şters imediat pozele. Le avem pe toate

Publicat: 05/01/2018 | 15:21

Ieri a fost ziua de naştere a lui Marcel Toader. Fostul partener al Mariei Constantin şi-a serbat ziua alături de fiul său şi o vedeta cunoscută de la noi. Este vorba de o artistă de muzică populară, care i-a scris un mesaj emoţionant. Cuvintele care deja au stârnit controverse au însoţit câteva imagini de la mica petrecere dată în acasă.

„Astăzi este despre tine, la mulţi ani, prieten drag! Eşti un om cu un suflet mare şi frumos şi îţi voi fi mereu aproape”, a scris Aida Preda atunci când a postat patru fotografii pe pagina sa de Facebook. La câteva ore distanţă, artista de muzică populară şi-a şters postarea, dar noi am imortalizat dovezile.

În imaginile pe care vedeta le-a dorit şterse ulterior se observă că în casă era o atmosferă romantică, iar lumânările nu lipseau de pe masa pe care era tortul pentru sărbătorit: Marcel Toader. După cum puteţi observa în prima poză din galeria articolului, fiul afaceristului dă noroc cu Aida Preda, care are unghiile roşii, aşa cum apare în alte fotografii de pe pagina ei de Facebook.

Potrivit surselor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, între afaceristşi cântăreaţa Aida Preda este o relaţie de prietenie foarte veche, încă dinainte de a o cunoştea pe Maria Constantin. Marcel Toader şi artista de muzică populară au reluat legătura după ce fostul jucător de rugby s-a decis să divorţeze iar.

Pe lângă Aida Preda, şi fiul său i-a scris o urare pe pagina lui de Facebook.

Să trăieşti, tata, 1.000 de ani! Îti urez sănătate, bucurii şi împliniri! Te iubesc! La mulţi ani şi hai noroc!e mesajul scris pe o reţea de socializare de fiul lui Marcel Toader, Maximilian.

Acestea sunt pozele şi mesajul pe care Aida Preda le-a şters la scurt timp după ce le-a postat pe o reţea de socializare. Sursa foto: Facebook
Acestea sunt pozele şi mesajul pe care Aida Preda le-a şters la scurt timp după ce le-a postat pe o reţea de socializare. Sursa foto: Facebook

 

Citește și...