Şi-a tăiat stomacul, a slăbit enorm, dar ignoră sfaturile medicului! Minodora: „Mi-a spus să mănânc trei mese principale, dar…”

Publicat: 21/10/2017 | 12:08

De când şi-a făcut operaţia de micşorare a stomacului, viaţa Minodorei s-a schimbat. În cele nouă luni de la intervenţia chirurgicală, artista a reuşit să topească 20 de kilograme şi, spune ea, nu vrea să se oprească aici. Totuşi, a recunoscut că nu respectă recomandările făcute de medicul său.

În vârstă de 39 de ani, Minodora simte că a renăscut de când şi-a tăiat stomacul. Cântăreaţa a reuşit să slăbească din ianuarie, când s-a operat, până în prezent 20 de kilograme. E mulţumită de rezultate, însă mai vrea să dea vreo cinci sau chiar şapte jos. Din nefericire, a mărturisit vedeta, nu urmează sfaturile specialistului. Mai exact, nu mănâncă cele trei mese principale asta înseamnă felul întâi, doi şi desertul pe care i le-a recomandat medicul. Şi asta pentru că, spune ea, nu reuşeşte din cauza programului haotic.

În cadrul unui interviu oferit în această dimineaţă la o emisiune TV, artista a spus că operaţia de micşorare a stomacului a salvat-o de la diabet. Puţin a mai lipsit ca să fie diagnosticată cu această boală de care suferă mai multe rude de-ale sale.

„Pe 1 martie fac 40 de ani, am îmbătrânit, fraţilor. După operaţia de micşorare a stomacului, am reuşit să slăbesc 20 de kilograme, masaje. Eu niciodată nu am mâncat mult cantitativ, ci ciuguleam. În loc de trei mici, mănânc unul. Nu poţi să mănânci aşa mult. Eu nu ţin exact ceea ce mi-a zis domnul doctor. Mi-a spus să mănânc trei mese principale – mi s-a spus să mănânc felul unu, doi şi desertul –, dar fără cele două gustări dintre mese. Dar nu pot să mă ţin din cauza programului. (…). Eşti la milimetru cu diabetul, iar operaţia asta m-a salvat. Adică, a fost la secundă să fac diabetul, eu mai am în familie astfel de cazuri de diabet.”, a declarat artista în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și...