Si-au separat destinele! Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu au divortat! Afla aici de ce s-au hotarat sa faca acest pas

Publicat: 28/08/2013 | 09:10

Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu, candva unul dintre cele mai apreciate cupluri din Romania, si-au spus "adio". Cele doua vedete au divortat in primavara acestui an, in mare secret.

Andrei Zaharescu si Andreea Berecleanu nu mai formeaza un cuplu din primavara acestui an, dupa 15 ani de casnicie. Ei au dorit sa tina acest lucru in mare secret, dar „schema” nu le-a reusit. Revista Ciao! a publicat, in exclusivitate, povestea despartirii celor doua vedete, care au impreuna doi copii.

Andreea si sotul ei au divortat dupa 15 ani de mariaj
Andreea si sotul ei au divortat dupa 15 ani de mariaj

Problemele lor de cuplu au inceput, se pare, in 2011, iar Andreea, ca orice femeie care doreste o schimbare, a simtit nevoia de a se da pe mana unui specialist in chirurgie estetica si si-a facut fata mai frumoasa.

Mai mult, motivul divortului ar fi faptul ca stirista s-ar fi plictisit de sotul ei, care acum este purtatorul de cuvant al Guvernului si si-ar fi gasit fericirea in bratele unui alt barbat, cu 20 de ani mai mare decat ea.

Mai multe detalii aflati in revista Ciao!, aparuta astazi la toate chioscurile de difuzare a presei!

Banner

Ionut Chiperi

Citește și...