Și Lora este gravidă?! A recunoscut totul imediat după ce a născut buna ei prietenă, Adela Popescu

Publicat: 10/12/2018 | 17:20
Și Lora este gravidă?! A recunoscut totul imediat după ce a născut buna ei prietenă, Adela Popescu

Chiar dacă este într-o relație de mai mult timp cu Ionuț Ghenu, Lora a mărturisit că nu-i este gândul la măritiș, însă nu exclude o sarcină în viitorul apropiat. Aluziile pe care artista le face în matinalul de la Pro TV i-au pus însă pe fani pe gânduri. 

Fanii Lorei abia așteaptă va vedeta să facă anunțul că este însărcinată, însă până acum vedeta nu a făcut nici o declarație în acest sens. Inspirată de vestea că Adela Popescu tocmai ce a născut un băiețel sănătos, Lora s-a gândit și ea cum s-ar descurca în postura de mămică. Întrebată dacă are în plan un bebeluș în viitorul apropiat, Lora a avut un răspuns scurt și la obiect.

La un moment dat, da„, a spus Lora, într-o emisiune.

Admiratorii Lorei sunt nerăbdători să o vadă pe vedetă cu burtica vedetei, iar un fan a dovedit pe deplin acest lucru: „Ești gravidă, da sau nu? Răspunde-mi și mie, te rog„.

Dramele din viața Lorei

Lora a trecut prin momente grele în trecut, rememorând acum, în preajma sărbătorilor, clipele dureroase din copilărie. Totul a început pentru artistă atunci când şi-a pierdut tatăl, la vârsta de 4 ani!

Tatăl cântăreţei a murit într-un accident şi nu a aflat amănunte despre decesul acestuia mult timp, pentru că mama ei a vrut să o protejeze.

„La patru ani a murit tatăl meu într-un accident. Nu mi s-au spus niciodată foarte multe şi la înmormântarea lui a venit foartă multă lume. Tata era un chirurg de nota 10. Eram tristă în poze”, a spus Lora într-o emisiune TV. Mai mult, şi primul ei videoclip a fost umbrit de o veste tristă, pentru că înainte ca regizorul să spună ”Motor” a primit telefonul care o anunţa că a murit bunica ei.

Citește și...