Sicriul cu trupul neînsufleţit al CĂTĂLINEI a fost adus la casa părintească! Imaginile sunt de-a dreptul sfâşietoare!

Publicat: 01/07/2017 | 20:38

Cătălina şi George T., un fost baschetbalist sibian, credeau că au toată viaţa înainte. Îşi formaseră o familie frumoasă şi urmau să devină părinţi peste doar două luni de zile. Potrivit oradesibiu.ro, soţul femeii ar fi adormit la volan.

Însă, tragedia a lovit crunt în urmă cu nici 24 de ore, atunci când George ar fi adormit la volan, intrând pe contrasens în coliziune cu un alt automoblil. Bărbatul a scăpat cu viaţă, însă soţia lui a decedat, iar eforturile supraomeneşti depuse de medici, în încercarea de a-i salva măcar bebeluşul, au eşuat.

Familia Cătălinei este îngenunchiată de durere
Familia Cătălinei este îngenunchiată de durere

În urmă cu puţin timp, sicriul cu trupul neînsufleţit al tinerei a fost adus la casa părintească, din Copşa Mică. Imaginile durerii celor dragi sunt cutremurătoare, iar familia Cătălinei este îngenunchiată de durere. „Este o durere enormă, nu poţi descrie, mai ales că era şi însărcinată. Tatăl ei a aflat despre accident de la televizor. A recunoscut maşina ginerelui. Ce mai putem spune? Acum trei săptămâni s-a cununat civil, iar pe 19 ar fi fost ziua ei, împlinea 24 de ani”, a declarat un localnic.

Citește și...