Sigur ţi-o aminteşti! Eva Kent şi-a schimbat silicoanele DIN NOU! Cum arată fosta asistentă ”păcătoasă” după a 4-a operaţie!

Publicat: 27/01/2017 | 00:11

Chit că de mai mulţi ani de zile Eva Kent, pe numele ei real Oana Oprea a dispărut din lumina reflectoarelor, când alegea să părăsească România, ea şi-a ţinut mereu fanii la curent cu tot ceea ce face. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial siteul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Tocmai din acest motiv, Eva Kent a anunţat recent pe toată lumea că a ales din nou să ajungă pe masa de operaţie şi, respectiv, să apeleze la bisturiul medicului estetician pentru a-şi opera sânii. CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, a aflat că fosta asistentă TV a lui Dan Capatos a trecut prin a patra operaţie estetică de acest fel la nivelul sânilor de până acum.

Dacă în vara lui 2016 Oana Oprea spunea că renunţă la implanturile mamare din pricina unor probleme de sănătate şi îşi extripa sânii, iată că acum ea a mers pentru a-şi înlocui silicoanele cu unele noi. În plus, ea a făcut public întregul episod pe contul ei de Facebook.

„După cum ştiţi, am trecut prin a patra operaţie. Un proces lung şi greu, dar domnul doctor a făcut totul mai simplu pentru mine fiindu-mi alături la orice chemare şi cerinţă a mea“, a scris Oana Oprea în dreptul imaginilor. Mai mult decât atât, Eva Kent a venit în România pentru a-şi face această operaţie de mărire a sânilor şi a apelat la un cunoscut medic din Capitală.

„Am dorit să îmi schimb implanturile mamare, am vrut unele mai mari şi m-am dus la doctor să fac modificarea dorită. Când m-am trezit după operaţie am constatat că nu mai aveam niciun implant. Doctorul mi-a zis că a avut de ales între silicoane şi viaţa mea şi a luat decizia de a-mi scoate implanturile. Ei au constatat că am o infecţie serioasă din cauză că una dintre proteze explodase şi nişte noduli problematici şi nu am cum să îmi pun altele, trebuie să urmez un tratament, ca totul să fie bine“, mărturisea Eva Kent, la finele anului trecut.

Eva Kent a devenit cunoscută în showbiz-ul autohton, când a fost asistentă TV, ce-i drept pentru puţin timp, iar de ceva vreme blonda a decis să părăsească România şi să se mute în Italia. De şase ani de zile, vedeta a dispărut şi s-a hotărât să-şi încerce norocul în altă parte, deoarece nu i s-a prelungit contractul şi nu a mai primit vreo altă ofertă.

Între timp s-a aflat şi ce făcea, de fapt, peste hotare voluptoasa blondină, pentru că aceasta a lucrat ca escortă şi a cochetat o perioadă şi cu filmele pentru adulţi. Deşi niciodată nu a recunoscut că a participat în producţiile de genul, spunând, în schimb că practică doar job-uri de hostess.

Citește și...