Simona Gherghe, despre revenirea pe “sticlă”. “Îmi este foarte greu să mă rup, dar…”

Publicat: 06/12/2017 | 23:02

Simona Gherghe se bucură din plin de fetiţa ei, care a venit pe lume în urmă cu mai bine de şase luni. Atât vedeta, cât şi soţul ei, Răzvan Săndulescu, au parte de momente unice alături de micuţa Ana Georgia, care le înseninează fiecare zi din viaţă.

 

Invitată la un post de televiziune, prezentatoarea TV a dezvăluit ce a primit fetiţa ei de Moş Niculae. „Încă nu am făcut bradul de Crăciun, vreau să îl fac atunci să fie momentul acela magic. Am fost cu Ana în seara aceasta la Târgul de Crăciun şi am fost surprinşi de reacţia ei, i-au plăcut foarte mult luminiţele. Moş Nicolae i-a adus trei jucării Anei şi azi dimineaţă s-a bucurat foarte tare, încât am apucat chiar să îmi fac o cafea, în timp ce ea se juca cu jucăria cea nouă”, a spus Simona Gherghe.

Simona Gherghe a precizat că îi va fi foarte greu în momentul în care va reveni pe “sticlă” pentru că nu va mai putea să aibă grijă tot timpul de micuţa Ana Georgia.

„Singurul lucru pe care mi-l doresc este sănătatea copilului şi mă rog pentru asta. Ea este foarte mică şi recunosc că mie îmi este foarte greu să mă rup. Mă gândesc la orele la care o să plec de acasă, dar asta este, o să înţeleagă că mami trebuie să meargă la muncă”, a spus Simona Gherghe.

Citește și...