SIMONA GHERGHE s-a măritat cu RĂZVAN SĂNDULESCU! Ce rochie a purtat prezentatoarea TV la Starea Civilă

Publicat: 01/05/2017 | 16:42

Simona Gherghe trece printr-o perioadă fericită din viaţa ei, vedeta urmează să devină pentru oară mămică şi abia aşteaptă să îşi cunoască bebeluşul. În această luni, pe 1 mai, a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu un buchet de flori, care s-a dovedit a fi cel de mireasă.

UPDATE 16:30: Simona Gherghe s-a căsătorit cu Răzvan Săndulescu, iar în urmă cu puţin a mers la Primăria Sectorului 3 a Capitalei, acolo unde cei doi au spus un „Da“ cât se poate de hotărât şi au devenit civil soţ şi soţie.

Mai mult, peste doar câteva săptămâni cei doi vor deveni părinţi ăentru prima dată, iar ceremonia celor doi a avut loc într-un cadru intim şi restrâns. Alături le-au fost şi naşii Ionela Năstase şi Vlad Petreanu. Totodată, viitoarea mămică celebră a ales să poarte la starea civilă o rochie de culoare roz spre nude.

,,Toată primăvara mea e în buchetul ăsta’’, a specificat Simona la descrierea fotografiei.

Simona Gherghe a postat pe Facebook buchetul, iar în imagine se poate observa o mâneca rochiei pe care a purtat-o la Starea Civilă
Simona Gherghe a postat pe Facebook buchetul, iar în imagine se poate observa o mâneca rochiei pe care a purtat-o la Starea Civilă

Fanii sunt încântaţi de ceea ce a postat prezentatoarea şi i-au lăsat diferite comentarii. ,,Frumos! Sa ai toata viata ca buchetul acesta!/ O zi frumoasă cu multe satisfacţii!’’, sunt doar câteva dintre comentarii.

„Da, sunt mamă de fată, asta e. (…) Da, mama, de exemplu, a visat băiat, eu, influenţată, de oamenii din jurul meu, am crezut că am băiat. Că mi se părea ciudat:  «De ce mănânc eu carne?» În fiecare zi, eu care nu mâncam atâta carne. Zic:  «Băi, trebuie să fie băiat!» Şi, Răzvan, într-o dimineaţă, se trezeşte şi spune: «Să ştii că e fată.». Până să aflăm şi uite că asta e. Nu ştiu dacă a avut un vis sau o presimţire, habar nu am. (…) Da, e gemeni, o să se nască în prima jumătate a lunii iunie. (…)”, spunea Simona Gherghe.

Citește și...