Simona Halep a ajuns de URGENŢĂ la spital, după finala pierdută la Australian Open! A fost pusă pe perfuzii

Publicat: 28/01/2018 | 12:28

La scurt timp după ce s-a încheiat finala de la Australian Open, Simona Halep a fost dusă la spital, pentru că a întâmpinat unele probleme medicale. Jucătoarea de tenis a avut unele probleme cu tensiunea, după un meci electrizant, care a durat mai bine de trei ore. 

Medicii unui spital din Melbourne au consultat-o şi au pus-o imediat pe perfuzii. Simona şi-a mai revenit, ea fiind epuizată după partida de infarct şi pe care, din păcate, a pierdut-o.

CITEŞTE ŞI: Gigi Becali, declaraţii halucinante după ce Simona Halep a pierdut meciul cu daneza Caroline Wozniacki, noul număr 1 mondial

Simona Halep şi Caroline Wozniacki s-au întâlnit în ultimul act la Australian Open, turneu de Mare Slam desfăşurat la Melbourne.

CITEŞTE ŞI: Nimeni nu se aştepta la asta! Reacţia lui Radu Banciu în legătură cu Simona Halep, care a pierdut finala Australian Open: „Ce ruşine în tenisul mondial feminin, să…”

Meciul a fost echilibrat, tensionat şi care a avut parte de trei seturi grele. Daneza s-a impus în cele din urmă, câştigând astfel primul Mare Slam din carieră. La fel ca şi Halep, Wozniacki ajunsese de două ori în finală, dar pierduse ambele jocuri.

CITEŞTE ŞI: Sfatul pe care Ilie Năstase i-l dă Simonei Halep, după finala pierdută: ”Ştiu ce înseamnă să pierzi la…”

Wozniacki a învins sâmbătă cu 7-6 (2), 3-6, 6-4. 

Citește și...