Simona Halep a trecut la măsuri după eliminarea de la US Open! Are un nou antrenor

Publicat: 29/08/2017 | 19:32

Simona Halep a trecut la măsuri după eliminarea prematură de la US Open. Românca a anunţat că are un nou antrenor, în persoana lui Andrei Pavel.

„Ieri, în timpul conferinţei de presă, am fost întrebată dacă eu cred că sunt o persoană fără noroc. Nu prea. Sunt o persoană norocoasă pentru tot ce am în jurul meu: vaţa mea, familia mea, prietenii mei, ECHIPA mea şi, bineînţeles, tenisul. Da, sigur, nu este rezultatul pe care l-am dorit aici, dar viaţa ştie întotdeauna ce face cu tine. După ziua de ieri, ştiu că trebuie să continui să muncesc din greu pentru a deveni mai bună. Acum, vreau de asemenea să vă spun că Andrei Pavel este un membru al echipei mele. Este o onoare pentru mine să-l am alături şi sunt sigur că am multe lucruri de învăţat din experienţa şi sfaturile lui. Nimic nu se schimbă cu Darren Cahill, totul va fi la fel. Acum ştiu că băieţii sunt sătui de mine, aşa că e timpul să mă fac pierdută şi să mă relaxez, dar să revin la treabă cât mai repede. Vă mulţumesc, băieţi, că sunteţi alături de mine în fiecare moment”, a scris Simona Halep, pe contul ei de Instagram.

Simona Halep a fost eliminată în primul tur la US Open, fiind învinsă de rusoaica Maria Sharapova. Sharapova a trecut de Halep în trei seturi, învingând-o cu 6-4, 4-6, 6-3.

Andrei Pavel este căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis a României. Fostul tenismen le-a pregătit în trecut pe Jelena Jankovici şi Tamira Paszek.