Simona Traşcă, îngrozită! A retrăit momentele când a fost bătută, la poliţie!

Publicat: 20/06/2017 | 17:30

Simona Traşcă a retrăit momentele cumplite de acum o lună şi jumătate, când a fost bătută cu sălbăticie la ieşirea dintr-un club. Blonda a dat ieri o nouă declaraţie la Secţia 2 de Poliţie, iar poliţiştii urmează să trimită dosarul în faţa procurorilor, pentru ca agresorii să ajungă în faţa judecătorului!

Simona Traşcă a explicat, cu detalii, cum au decurs faptele pentru care a depus plângere penală, iar avocata ei a vorbit despre acest lucru, explicând că este ”puţin tulburată”.

La acest moment cercetările se apropie de final, urmează ca Poliţia să transmită către procuratură referatul cu propunere de continuare a urmăririi penale iar procurorul să întocmească rechizitoriul privind trimiterea în judecată a făptuitorilor pentru săvârşirea infracţiunii de loviri şi alte violenţe” a explicat avocata blondei, Katia Cicala. (UITE CE I S-A ÎNTÂMPLAT BLONDEI DUPĂ CE S-A DUS LA POLIŢIE)

Simona Traşcă nu se simte în siguranţă, pentru că de la episodul că bătaia, cineva a încercat să-i forţeze uşa şi să intre peste ea în casă, iar unul din cei care a agresat-o este un individ periculos, a aflat ea ulterior, şi a fost sfătuită să-şi retragă plângerea. ”Mă simt ameninţată pentru că acest om este destul de agresiv şi toţi cei care mi-au spus să mă feresc de el nu vor să se implice, să fie martori, deci e clar că omul e cam periculos” a declarat blonda.

Citește și...