Simplă coincidenţă sau destin? Detaliul semnificativ care îi leagă pe Regele Mihai şi pe Regina Ana chiar şi dincolo de moarte

De: Cancan
Publicat: 06/12/2017 | 10:22

Citeşte şi: Ce pensie avea Regele Mihai. Cât încasa familia regală doar din chirii

Gata cu suspansul: Ceea ce i-a legat atât în timpul vieţii pe acest pământ, dar şi pe lumea cealaltă este numărul 13. Superstiţioşii vor spune că e un semn rău, dar nu e aşa. Acest număr are o istorie fascinantă, dar înainte să aflaţi câteva dintre caracteristicile sale, vă prezentăm felul în care cifra le-a marcat Regelui Mihai şi Reginei Ana viaţa.

Soţia Majestăţii Sale a fost condusă pe ultimul drum pe 13 august 2016. Tot de cifra 13 este legată şi decesul Regelui Mihai moartea lui, un an mai târziu. Potrivit comunicatului dat de Familia Regală a României, Regele Mihai I a murit la ora 13.00, ora locală a ţării noastre. De altfel, pe 1 august 2016, atunci când a fost dat comunicatul morţii Reginei Ana, era trecută şi ora morţii acesteia: 13.45. În plus, pe 13 decembrie, sicriul în care va fi depus trupul Regelui va fi adus în România. Înmormânarea Majestăţii Sale va avea loc pe 16 decembrie.

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4,  numărul specific familiei şi crucii), deci de suferinţe. Şi, ştim cu toţii că în timpul vieţii, Regele Mihai şi Regina Ana au trecut prin multe încercări. Calendarul mayaş este divizat după numărul 13. Pentru mayaşi anul avea 13 luni şi 13 zodii. 13 este numărul de cer pentru azteci.

În urmă cu câţiva ani, de dragul soţiei sale bolnave, Regele Mihai a plecat din România în Elveţia. Acolo, cuplu regal a avut o casă pusă la dispoziţie de o persoană apropiată. Regele Mihai I şi Regina Ana şi-au trăit acolo ultimii ani din viaţă şi tot acolo au murit.

REGELE MIHAI A MURIT pe 5 decembrie. Soţia Regelui Mihai al României a adus pe lume cinci fete: Principesa Margareta a României – Custode al Coroanei Romaniei – (n. 1949), Elena, Principesă a României (n. 1950), Irina Walker (n. 1953), Sofia, Principesă a României (n. 1957) şi Maria, Principesă a României (n. 1964). Cu ocazia zilelor de naştere, Regina Ana îşi dora să fie în prezenta celor dragi.

Citeşte şi: Anunţul oficial al Casei Regale a României: „La căpătâi a stat până în ultima clipă Principesa Maria…”. Informaţii despre funeraliile Regelui Mihai I

REGELE MIHAI A MURIT pe 5 decembrie. Majestetea Sa a rămas văduv anul trecut. Regina Ana a murit pe 1 august 2016, la vârsta de 92 de ani, departe de România, în ţara în care a locuit în ultimii 50 de ani, Elveţia. Alteţa Sa a încetat din viaţă la ora locată 13.45 la Spitalul Morges din Elveţia.

Citeşte şi: Vedetele din România, în doliu după moartea Regelui Mihai! Mesajele emoţionante te fac să ai lacrimi în ochi

REGELE MIHAI A MURIT pe 5 decembrie. Regina Ana a fost înmormântată la Curtea de Argeş pe 13 august 2016, zi în care Guvernul României a declarat zi de doliu naţional. Exilul Regelui Mihai şi al Reginei Ana a început odată cu revenirea de la nuntă din Atena. Au locuit până la sfârşitul anului 1948 la vilă Spartă, locuinţa Reginei-mame Elena. Din 1949, Regele Mihai şi Regină Ana s-au mutat la Lausanne şi apoi în Anglia, unde au locuit până în 1956.

Citeşte şi: Previziunea lui Carmen Harra despre Regele Mihai s-a adeverit! Alte două nume grele din showbiz ne vor părăsi: „… va muri într-un accident rutier”

REGELE MIHAI A MURIT. Pe 25 octombrie, Regele Mihai a împlinit 96 de ani. Majestatea Sa a venit pe lume pe 21 octombrie 1921, la Palatul Peleş. La vârsta de şase ani, a devenit rege al României. Fiu şi nepot de regi, pe linie paternă şi cu origini greceşti din partea mamei, a avut o copilărie grea, din cauza scandalurilor din familie, dar şi de contextul în care se afla România.

Citeşte şi: Mama fetiţei nerecunoscută de fostul Principe Nicolae, mesajul transmis în memoria Regelui Mihai: „Dumnezeu să-l odihnească…”. La ce îndeamnă Nicoleta Cîrjan

REGELE MIHAI A MURIT pe 5 decembrie.  A urcat pe tronul ţării, pentru prima oară în 1927, conform Pro TV. Moartea bunicului său, regele Ferdinand şi renunţarea la tron a tatălui său Carol al II-lea l-a împins la conducerea statului. Cea de-a doua domnie, care a schimbat decisiv istoria ţării şi a Europei, a început însă în 1940.