Previziunea lui Carmen Harra despre Regele Mihai s-a adeverit! Alte două nume grele din showbiz ne vor părăsi: „… va muri într-un accident rutier”

Publicat: 05/12/2017 | 14:30

REGELE MIHAI A MURIT. La o săptămână după ce cunoscuta clarvăzătoare româncă a anunţat moartea Regelui Mihai I, Majestatea Sa a încetat din viaţa. Premoniţiile sumbre ale lui Carmen Harra au fost şi despre alte două persoane importante din lumea mondenă de la noi, iar acum românii se gândesc cu groază cine va muri în viitorul apropiat.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Dramele nu se mai opresc! În următoarele luni… Carmen Harra anunţă moartea Regelui Mihai şi a unui celebru artist din generaţia veche!

REGELE MIHAI A MURIT. La scurt timp după ce a aflat că Regele Mihai I a decedat, Carmen Harra a scris un mesaj în memoria Majestăţii Sale.

REGELE MIHAI A MURIT. „Condoleanţe Casei Regale! Mă rog pentru liniştea sufletului Majestăţii Sale Regele Mihai I al României.”, a scris Carmen Harra pe pagina sa de Facebook.

REGELE MIHAI A MURIT. Regele Mihai în Parlament, 2011, la împlinirea celor 90 de ani: “Nu văd România de astăzi ca pe o moştenire de la părinţii noştri, ci ca pe o ţară pe care am luat-o cu împrumut de la copiii noştri”, conform Pro TV.

REGELE MIHAI A MURIT. Pe 25 octombrie, Regele Mihai a împlinit 96 de ani. Majestatea Sa a venit pe lume pe 21 octombrie 1921, la Palatul Peleş. La vârsta de şase ani, a devenit rege al României. Fiu şi nepot de regi, pe linie paternă şi cu origini greceşti din partea mamei, a avut o copilărie grea, din cauza scandalurilor din familie, dar şi de contextul în care se afla România.

REGELE MIHAI A MURIT.  A urcat pe tronul ţării, pentru prima oară în 1927, conform Pro TV. Moartea bunicului său, regele Ferdinand şi renunţarea la tron a tatălui său Carol al II-lea l-a împins la conducerea statului. Cea de-a doua domnie, care a schimbat decisiv istoria ţării şi a Europei, a început însă în 1940.

REGELE MIHAI A MURIT. Majestetea Sa a rămas văduv anul trecut. Regina Ana a murit pe 1 august 2016, la vârsta de 92 de ani, departe de România, în ţara în care a locuit în ultimii 50 de ani, Elveţia. Alteţa Sa a încetat din viaţă la ora locată 13.45 la Spitalul Morges din Elveţia.

REGELE MIHAI A MURIT. Regina Ana a fost înmormântată la Curtea de Argeş pe 13 august 2016, zi în care Guvernul României a declarat zi de doliu naţional. Exilul Regelui Mihai şi al Reginei Ana a început odată cu revenirea de la nuntă din Atena. Au locuit până la sfârşitul anului 1948 la vilă Spartă, locuinţa Reginei-mame Elena. Din 1949, Regele Mihai şi Regină Ana s-au mutat la Lausanne şi apoi în Anglia, unde au locuit până în 1956.

REGELE MIHAI A MURIT.  Soţia Regelui Mihai al României a adus pe lume cinci fete: Principesa Margareta a României – Custode al Coroanei Romaniei – (n. 1949), Elena, Principesă a României (n. 1950), Irina Walker (n. 1953), Sofia, Principesă a României (n. 1957) şi Maria, Principesă a României (n. 1964). Cu ocazia zilelor de naştere, Regina Ana îşi dora să fie în prezenta celor dragi.

Citește și...