Mama fetiţei nerecunoscută de fostul Principe Nicolae, mesajul transmis în memoria Regelui Mihai: „Dumnezeu să-l odihnească…”. La ce îndeamnă Nicoleta Cîrjan

Publicat: 05/12/2017 | 15:17

REGELE MIHAI I A MURIT. Nicoleta Cîrjan, fosta iubită a nepotului Regelui Mihai, a făcut public un mesaj în memoria Majestăţii Sale. În rândurile scrise, mama presupusei strănepoată a Regelui Mihai I le-a dat câteva sfaturi românilor.

Citeşte şi: DOLIU în ROMÂNIA! Regele Mihai I a murit! Majestatea Sa avea 96 de ani

REGELE MIHAI A MURIT. Nicoleta Cîrjan, fosta iubită a fostului Principe Nicolae, a aşternut pe o reţea de socializare o declaraţie de-ale Regelui Mihai I şi i-a îndemnat pe oameni să îşi clădească un viitor având în minte cuvintele rostite de ultimul monarh al României. Totodată, ea a transmis un mesaj de condoleanţe. Fiica ei ar fi strănepoata Majestăţii Sale, Regele Mihai.

REGELE MIHAI A MURIT.  “«Vom avea o şansă în viitor doar dacă ne vom asuma propria noastră răspundere. Nu va veni nimeni de altundeva să ne ofere binele.» – Majestatea Sa, Mihai I, Regele României.

Cu aceste cuvinte în minte şi în suflet, să ne făurim, dragii mei, viitorul, aflat azi în pericol iminent!
Dumnezeu să-l odihnească pe Regele nostru, iar nouă să ne dea înţelepciunea şi puterea de a ne salva.”
, a scris fosta iubită a nepotului Regelui Mihai I.

Citeşte şi: Anunţul oficial al Casei Regale a României: „La căpătâi a stat până în ultima clipă Principesa Maria…”. Informaţii despre funeraliile Regelui Mihai I

REGELE MIHAI A MURIT. Scandalul cu presupusul copil nerecunoscut al Principelui Nicolae a devenit oficial după ce Principesa Elena a transmis recent un comunicat dur la adresa fiului ei.

Citeşte şi: Ce ascunde mega-scandalul de paternitate care zguduie Casa Regală a României. Adevărul despre copilul nerecunoscut de nepotul Regelui!

REGELE MIHAI A MURIT. Regele Mihai în Parlament, 2011, la împlinirea celor 90 de ani: “Nu văd România de astăzi ca pe o moştenire de la părinţii noştri, ci ca pe o ţară pe care am luat-o cu împrumut de la copiii noştri”, conform Pro TV.

REGELE MIHAI A MURIT. Pe 25 octombrie, Regele Mihai a împlinit 96 de ani. Majestatea Sa a venit pe lume pe 21 octombrie 1921, la Palatul Peleş. La vârsta de şase ani, a devenit rege al României. Fiu şi nepot de regi, pe linie paternă şi cu origini greceşti din partea mamei, a avut o copilărie grea, din cauza scandalurilor din familie, dar şi de contextul în care se afla România.

REGELE MIHAI A MURIT.  A urcat pe tronul ţării, pentru prima oară în 1927, conform Pro TV. Moartea bunicului său, regele Ferdinand şi renunţarea la tron a tatălui său Carol al II-lea l-a împins la conducerea statului. Cea de-a doua domnie, care a schimbat decisiv istoria ţării şi a Europei, a început însă în 1940.

REGELE MIHAI A MURIT. Majestetea Sa a rămas văduv anul trecut. Regina Ana a murit pe 1 august 2016, la vârsta de 92 de ani, departe de România, în ţara în care a locuit în ultimii 50 de ani, Elveţia. Alteţa Sa a încetat din viaţă la ora locată 13.45 la Spitalul Morges din Elveţia.

Regina Ana a fost înmormântată la Curtea de Argeş pe 13 august 2016, zi în care Guvernul României a declarat zi de doliu naţional. Exilul Regelui Mihai şi al Reginei Ana a început odată cu revenirea de la nuntă din Atena. Au locuit până la sfârşitul anului 1948 la vilă Spartă, locuinţa Reginei-mame Elena. Din 1949, Regele Mihai şi Regină Ana s-au mutat la Lausanne şi apoi în Anglia, unde au locuit până în 1956.

REGELE MIHAI A MURIT.  Soţia Regelui Mihai al României a adus pe lume cinci fete: Principesa Margareta a României – Custode al Coroanei Romaniei – (n. 1949), Elena, Principesă a României (n. 1950), Irina Walker (n. 1953), Sofia, Principesă a României (n. 1957) şi Maria, Principesă a României (n. 1964). Cu ocazia zilelor de naştere, Regina Ana îşi dora să fie în prezenta celor dragi.

Citește și...