Sindicaliştii din Poliţie vor să dea în judecată formaţia Paraziţii, după ce trupa hip-hop a scos o piesă denumită „Antimiliţie”

Publicat: 17/06/2019 | 16:25

Sindicaliştii din Poliţie vor să dea în judecată formaţia Paraziţii, după ce trupa hip-hop a scos o piesă denumită „Antimiliţie”.

Iulian Surugiu, preşedintele SNAP, a declarat că va merge la instanţă săptămâna viitoare. Polițiștii consideră versurile piesei jignitoare. Iulian Surugiu consideră că cei de la Paraziţii au exagerat de această dată deoarece aduce injurii şi familiilor poliţiştilor.

„Săptămâna viitoare, la Tribunalul Municipiului Bucureşti, îi vom acţiona în judecată pentru calomnie şi pentru ce mai găsesc avocaţii acolo, că nu poţi să-i înjuri pe toţi poliţiştii din ţara asta la modul ăsta. Adică fiecare mai greşim, dar totuşi, este foarte mult. Nu am spus niciodată că avem numai poliţişti deştepţi, frumoşi, dar nici aşa, în halul ăsta, mai ales de familii. Ne-au înjurat de toţi sfinţii şi de toţi răniţii. Deocamdată nu ştim ce fel de daune vom cere”, a declarat pentru MEDIAFAX, Iulian Surugiu, preşedintele Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie (SNAP).

Piesa ”Antimiliție” a fost lansată recent de trupa Paraziții.

Citește și...