Teroristul nr. 1 din România e ținut în ”cușcă” la închisoarea din Mărgineni!

Autor: Gabriel Niculescu
Publicat: 11/03/2018 | 23:56

Primul terorist al României, Omar Hayssam, condamnat la 23 de ani de închisoare, are viață grea în pușcărie. Hayssam a ajuns o semi-legumă și este plimbat în scaunul cu rotile de gardieni. Aceștia nu au voie să-l scoată la aer decât într-o cușcă, au dezvăluit surse din penitenciar pentru CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România! Afecțiunile medicale de care suferea sirianul care a coordonat, în 2005, răpirea jurnaliștilor români în Irak l-au adus într-o stare extrem de precară. Așa se face că Hayssam face vizite des la infirmierie! (VEZI ȘI: CUM A RĂMAS HAYSSAM FĂRĂ CETĂȚENIE)

Pentru cele peste două decenii de ani de închisoare, Omar Hayssam a fost încarcerat la Penitenciarul de Maximă Siguranță Mărgineni. Acolo urmează un regim extrem de strict, în concordanță cu faptele de o periculozitate extremă pentru care a fost condamnat. Hayssam are de executat 23 de ani de închisoare pentru coordonarea răpirii celor trei jurnaliști români în Irak.

Omar Hayssam are probleme grave de sănătate

Problemele medicale ale primului terorist al României sunt vechi, el fiind operat în 2006 pentru cancer la colon și internat acum câțiva ani, sub pază, pentru grave probleme renale. Iată că acum cumul afecțiunilor l-a adus într-o stare destul de gravă. Omar Hayssam este deținut într-o anexă a infirmeriei și niciun alt deținut nu are voie să-l contacteze, au povestit, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, surse de încredere din închisoare.

El beneficiază de câteva zeci de minute pe zi de aer, dar în condiții speciale. Teroristul este deplasat într-un scaun cu rotile, pentru că nu se mai poate mișca. Hayssam e  scos la aer într-o cușcă, separat de ceilalți deținuți! ”Încăperea” de 5X5 metri pătrați este ”capitonată” cu cartoane pentru ca deținutul să nu se rănească voit.

Hayssam mai are de ispășit o condamnare de 24 de ani și patru luni de închisoare în dosarul ”Manhattan” pentru fapte grave economice în dauna statului român. În legislația penală românească pedepsele se contopesc, astfel că execută pedepsa cea mai grea, de 24 de ani. (NU RATA, AICI: SCENE INCREDIBILE CU HAYSSAM DUPĂ GRATII)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...