Situație umilitoare! O concurentă de la Insula Iubirii a aflat că iubitul a înșelat-o în repetate rânduri cu prostituate!

Autor: Keva Iosif
Publicat: 06/08/2019 | 14:44

Teodora, una dintre concurentele de la Insula Iubirii, a aflat în timpul Bonfire-ului că Eusebiu, iubitul ei, a înșelat-o de mai multe ori… și cur prostituate! 

De ce continuă să o țină legată pe această femeie? Dacă nu ai niciun sentiment, dacă nu o iubești, nu vrei o familie cu ea, de ce o mai ții legată?”, a spus Mircea, după ce a văzut testimonialul lui Eusebiu. „Nu am știut asta. Mie nu mi-a dat de înțeles că avem probleme de ordin sexual. Am crezut că asta ne-a legat, ne-a unit. Văd că toți de pe insula băieților sunt nemulțumiți sexual de partenerele lor”, a spus Teodora.

Întrebată cum a reacționat în momentul în care a găsit dovada infidelității lui Eusebiu, Teodora a explicat că nu a crezut explicațiile bărbatului.

Nu l-am crezut…probabil am refuzat să cred că a făcut lucrul acesta. Dacă pe el îl face fericit o prostituată, este alegerea lui. (…) Înseamnă că asta îl definește, n-am ce să mai zic despre el, ca om….dacă la asta se rezumă viața lui, la 37 de ani… îmi pare rău. Eu mi-am dorit de la Eusebiu să fie un bărbat matur, să știe să se comporte cu o femeie…Am venit pe insulă cu un om pe care eu nu l-am cunoscut într-adevăr”, a adăugat Teodora, la Antena 1.

Citește și...