Smiley, prima apariţie la TV după ce s-a întors din vacanţa de vis cu Gina Pistol: “Suntem, oficial, o familie”

Publicat: 22/01/2018 | 12:47

Smiley s-a întors cu forţe proaspete din vacanţa exotică petrecută în Thailanda împreună cu iubita lui, Gina Pistol. Prezent într-o emisiune, el a făcut publice câteva informaţii preţioase despre viaţa sa personală. Alături, pe canapeaua platoului de televiziune, artistul a avut o persoană foarte importantă. În plus, cântăreţul "a dat din casa" familiei "Românii au talent". Cel de-al optulea sezon al emisiunii de talente va începe în curând la PRO TV.

Citeşte şi: IMAGINI EXCLUSIVE. Smiley şi Gina Pistol au plecat din ţară! Ce destinaţie de vis au ales

Astăzi, bunul prieten al lui Smiley, Pavel Bartoş, împlineşte 43 de ani. Cei doi au fost invitaţi într-un platou de televiziune, unde au vorbit despre relaţia lor, care s-a sudat foarte bine în timpul filmărilor pentru „Românii au talent”. De altfel, iubitul Ginei Pistol a spus că el şi Pavel Bartoş au trecut de mult timp de stadiul prieteniei şi că se consideră o familie.

„Măi, să ştii că prima dimineaţă în care m-am trezit lângă el a fost grea. Suntem oficial o familie! (…). Anul acesta, «Românii au talent» va fi de excepţie. (…). Sezonul acesta va fi unul cu totul şi cu totul deosebit, pentru că avem poveşti de viaţă senzaţionale, cu oameni care au reuşit să treacă peste experienţe dificile, oameni care au călătorit în toată lumea. (…)”, a povestit Smiley în cadrul emisiunii „Vorbeşte Lumea”.

Citeşte şi: Anunţul lui Smiley după ce a revenit din vacanţa pe care a petrecut-o în Thailanda, cu Gina Pistol. “Vocea…”

Sărbătoritul zilei a dezvăluit unul dintre secretele îndrăgitului artist, dar şi o calitate nepreţuită. Potrivit declaraţiilor făcute de Pavel Bartoş, Smiley nu prea are timp de vacanţe, pentru că e tare ocupat cu spectacolele, atunci când nu e la filmările pentru „Românii au talent”.

„Ştii unde e problema lui? Eu când mă duc în vacanţe, el are concerte. (…). Da, e foarte bun, e darnic cu copii. (…). La Madrid, cred că au fost peste 10.000 de oameni – i-am ţinut într-o piaţetă. Da, sunt nişte poveşti extraordinare”, a spus dezvăluit Pavel Bartoş.

Caravana celui mai tare show de divertisment a oprit în Bucureşti, Cluj şi Chişinău şi, pentru prima oară în istoria emisiunii, preselecţiile au avut loc şi în Spania. Sezonul opt „Românii au talent” le va aduce telespectatorilor numere inedite, care vor fi prezentate pentru prima data pe o scenă din România, numere care au primit fără ezitare golden buzz din partea juraţilor sau momente care au cucerit milioane de oameni de peste hotare în spectacole importante din Statele Unite ale Americii, Japonia sau Marea Britanie.

Citește și...