Snoop Dogg, vrăjit de o româncă! L-a refuzat pe artistul internaţional şi a ales un bărbat care a părăsit-o inainte să-i nască fetiţa

Publicat: 25/01/2017 | 23:26


Cristina, este o adevărată bombă sexy, care i-a furat minţile până şi lui Snoop Dogg! Bruneta spune însă că l-a refuzat pe artistul internaţional şi a ales un bărbatul pe care-l iubea, însă viaţa i-a dat o palmă cum nu se poate. Tatăl fetiţei ei a părăsit-o şi a rămas mamă singură.

Româncele nu trec neobservate oriunde s-ar duce, frumuseţea lor vrăjindu-i chiar şi pe cei mai celebri bărbaţi. Cristina este o tânără care se laudă cu faptul că Snoop Dogg i-a căzut în mreje, însă spune că l-a refuzat cu delicateţe, alegându-l pe bărbatul pe care-l iubea şi căruia i-a dăruit o fetiţă. Alegerea nu a fost una inspirată însă, căci tatăl fiicei sale a părăsit-o pentru o altă femeie.


”Programul nu era la fel de solicitant ca cel din cluburile din Bucureşti şi era mai bine plătit. Aveam un program de vreo trei ore. Eram în club cu un prieten şi am făcut o poză, după care Snoop Dogg mi-a propus să merg cu el la un after – party şi am mers cu el cu limuzina, împreuna cu suita lui. După after-party, mai era un after-after-party în camera lui, dar nu am mai ajuns. L-am refuzat pentru că ştiam că e un om însurat şi că dacă era să se întâmple ceva ar fi fost pentru o singură dată şi nu avea sens să mă implic într-o astfel de relaţie. În copilărie, am fost o tocilară şi în Franţa am vrut să trăiesc mai liber. Am dansat câteva luni în cluburile din Franţa. Sunt mamă de două luni şi o săptămână. Fetiţa nu a fost născută aici, ci în Franţa. Am făcut copilul cu un bărbat de care m-am îndrăgostit în Franţa. El lucra la o shaormerie. Mama mea nu a fost de acord la el. Sfătuiesc toate femeile să se gândească foarte bine cu cine îşi aleg să facă un copil”, a declarat Cristina, românca ce l-a vrăjit cu frumuseţea ei pe Snoop Dogg.

Citește și...