Şoc în lumea mondenă! Este oficial: Diana şi Aurel de la „Insula iubirii” formează un cuplu

Publicat: 13/01/2018 | 15:26

Diana şi Aurel de la ”Insula iubirii” au luat prin surprindere pe toată lumea în momentul când au anunţat că formează un cuplu. Dacă la început s-a crezut că totul este doar o glumă, ei bine, lucrurile sunt cât se poate de serioase. Iniţial, cei doi au susţinut că nu s-au plăcut deloc, dar că ulterior le-a plăcut ideea de fi iubiţi.

Foştii concurenţi din emisiunea „Insula Iubirii” au vorbit despre părerile pe care le aveau unul despre celălalt, iar la un moment dat s-au şi sărutat în platoul unei emisiuni tv. Printre altele, cei doi i-au lansat şi o invitaţie fostei iubite a lui Aurel. Alexandra a fost invitată chiar la nunta şi cununia Dianei cu Aurel. 

„Şi noi ne întrebam cum a început povestea noastră. Eu eram văzută într-un anumit fel, iar el era golanul. Îmi spunea să am grijă să nu îmi cadă buzele. În timpul competiţiei Aurel m-a jignit şi nu ne-am suportat deloc. (…) Eu nu m-am înţeles bine cu nimeni şi nu eram prietenă cu niciuna. (…) Amândoi eram singuri şi ne plângeam unul la celălalt”, a spus Diana.

„Eu refuzam ce se întâmpla şi nu voiam să accept. Mi-a dat ea un semn şi am zis să încerc să fiu matur. Nu pot spune că sunt o persoană matură”, a completat Aurel.

Citește și...