SOC in muzica populara din Romania! O celebra cantareata isi poate PIERDE VEDEREA in orice moment. Vezi ce a patit!

Publicat: 28/11/2013 | 20:05
SOC in muzica populara din Romania! O celebra cantareata isi poate PIERDE VEDEREA in orice moment. Vezi ce a patit!

Claudia Ghitulescu, una dintre cele mai indragite cantarete de muzica populara din Romania, a trecut prin clipe de cosmar in urma cu cateva zile, anjugand pe patul de spital. Mai mult, interpreta risca sa isi piarda in orice moment vederea.
 

Totul s-a intamplat din cauza machiajului, Claudia luand un virus din cauza caruia i s-a umflat ochiul stang. Speriata, cantareata de muzica populara s-a internat de urgenta la spital, unde, in urma unor analize amanuntite, a aflat cu stupoare ca isi poate pierde vederea.

claudia ghitulescu

Am probleme cu ochiul stang de aproape o saptamana de zile. Am luat un virus foarte periculos de la machiaj, care face rau ochilor si pot ramane fara vedere, daca nu ma tratez la timp. Desi am avut imunitatea scazuta din cauza oboselii, pentru ca nu am reusit sa ma odihnesc foarte bine in ultimele zile, am avut cantari prin tara si am alergat de la una la alta, am luat imediat acest microb. Daca nu urmez cu sfintenie tratamentul, pot sa-mi pierd vederea!„, marturiseste Claudia.

claudia ghitulescu

Indragita interpreta de muzica populara incheie cu un sfat pentru femei: „Asa ca, dragele mele colege, aveti grija pe unde va machiati si cu ce produse. De regula, astfel de virusi se iau din cabinele de machiaj„.

J.D
 

Citește și...