Soc! Un cuplu din showbiz s-a inscris intr-o secta care interzice finalizarea actului sexual! Merg la sedinte saptamanal

Publicat: 19/01/2014 | 00:23
Soc! Un cuplu din showbiz s-a inscris intr-o secta care interzice finalizarea actului sexual! Merg la sedinte saptamanal

S-au casatorit in urma cu doar cateva luni si par unul dintre cele mai fericite cupluri. Si, desi multi s-ar fi asteptat ca cei doi sa-si doreasca sa devina parinti cat mai repede, iata ca acest lucru nu se va intampla, prea curand.

Oana si Ionut Atodiresei au facut nunta mare in luna octombrie a anului trecut si, in pofida faptului ca sportivul nu se prea intelege cu soacra, el si sotia chiar reprezinta un cuplu inchegat. Iar reporterii CANCAN.ro au aflat detalii incendiare legate de viata lor intima, cei doi avand o optiune sexuala prea putin cunoscuta in Romania, insa practicata de multi, in strainatate.

Atodiuresei s-a casatorit in octombrie
Atodiuresei s-a casatorit in octombrie

Astfel, potrivit surselor noastre, se pare ca Oana si Ionut au aderat la o secta care interzice finalizarea actului sexual, cunoscuta sub numele de gnoza. Iar cei doi sunt practicanti activi si, potrivit surselor noastre, frecventeaza cursurile de initiere cu sfintenie, respectiv o data pe saptamana, pentru asta fiind nevoiti sa se deplaseze la Ploiesti.

Merg la sedinte saptamanal!

Ionut si Oana par foarte fericiti
Ionut si Oana par foarte fericiti

Potrivit surselor noastre, se pare ca aceasta optiune a lor nu a fost primita cu bratele deschise in familie, nu de alta, dar nefinalizarea actului sexual presupune, automat, faptul ca cei doi nu vor avea copii. Si, bineinteles, ca in orice familie de prospat casatoriti, si rudele celor doi asteapta cu nerabdare ca Oana si Ionut sa devina parinti. Numai ca, cel putin momentan, gandurile lor nu se indreapta nici pe departe in acest sens. Din sursele noastre, Atodiresei este un mai vechi practicant al acestui stil de a face amor, iar el este cel care a initiat-o si pe sotia lui, in aceasta tehnica.

„Pitbull” si sotia lui au aparut des la emisiuni TV

Ce este gnoza?

Modul in care percep cei care au aderat la gnoza actul sexual este complet impotriva procrearii. Mai precis, actul sexual are drept scop “transmutarea energiilor sexuale catre creier”, iar asta se intampla numai in conditiile in care ambii parteneri se abtin de la finalizarea actului. Barbatul nu trebuie sa ejaculeze, iar femeia nu trebuie sa aiba orgasm. Dar tactica nu se opreste aici. Partenerii trebuie sa spuna rugaciuni in timpul actului sexual care sa-i ajute sa canalizeze aceasta energie catre creier. Aceasta practica este influentata si are origini in yoga.

CITESTE SI:

Nu si-au mai vorbit de la nunta! Ionut Atodiresei e in continuare foc si para pe soacra lui. A fugit cu sotia din casa soacrei

Femeia care spulberă toate vedetele din showbiz! E soacra unui mare sportiv şi pozează provocator! Sânii şi posteriorul sunt BELEA

Atodiresei e certat cu soacra

Soacra lui Atodiresei arata la fel de bine ca fiica ei
Soacra lui Atodiresei arata la fel de bine ca fiica ei

Prilej de bucurie, nunta a insemnat si un scandal monstruos pentru familia lui Atodiresei. Mai exact, pugilistul s-a luat la cearta cu soacra din cauza unei simple dedicatii, iar cearta a crescut in intensitate treptat-treptat, astfel ca cei doi nici ca si-au mai vorbit. Mai mult chiar, tinerii casatoriti s-au mutat din casa soacrei, iar mireasa, aflata la mijloc in acest scandal, n-a facut mai nimic ca sa-i impace.

Dana Enache

Citește și...