Șocant! Ce a scris Gheorghe Dincă în jurnalul său secret: ”Mi se învârt organele în mine când îmi amintesc…”

Autor: A.N.
Publicat: 16/01/2020 | 23:05
Șocant! Ce a scris Gheorghe Dincă în jurnalul său secret: ”Mi se învârt organele în mine când îmi amintesc…”

Șocant! S-a aflat ce a scris Gheorghe Dincă în jurnalul său secret.

Gheorghe Dincă îl descrie pe tatăl său ca fiind un tip aspru, dar muncitor. Era de profesie măcelar și a fost închis în pușcărie de trei ori. Tatăl său s-a sinucis de frică să nu rămână singur și să ajungă la mila altora.

„Eu sunt pistol cu apă pe lângă el”, a spus Dincă despre tatăl său. Criminalul Gheorghe Dincă avea probleme cu imaginea de sine încă din tinerețe. Are un orgoliu mare și nu suportă să fie contrazis, arată DIICOT. Dincă s-a izolat atunci când s-a întors din Italia și spune că a ajuns să fie paznicul fiarelor lui.

Din 2009-2010 a început să bea alcool foarte mult, nu mai vorbea cu oamenii, nu mai primea pe nimeni la el și stătea cu fiarele și animalele. În timpul ăsta a avut relații sexuale pasagere cu femei pe care le găsea pe stradă sau decăzute social. În 2017 îi cere soției să se întoarcă, dar ea nu a vrut, arată DIICOT.

„Mă simt aruncat în gol și tot ce mișcă în jurul meu m-a dat uitării”,  „Îmi fac mustrări când dăruiesc din inimă deoarece nu întotdeauna știu la cine dăruiesc”, „Pălăria și femeia nu se împrumută”, „Mi se învârt organele în mine când îmi amintesc”, mai scria Dincă într-un jurnal secret.

Astăzi, Gheorghe Dincă a fost transferat din arestul Capitalei în arestul Inspectoratului de Poliție Olt. Criminalul din Caracal nu a fost adus singur, ci alături de complicele lui, Fane Risipițeanu.

 

, mai scrie el.

Citește și...